• Casa Pacii

Ultima oră

Ultima Ora

Ultima Ora (1)

Pe 24 ianuarie 2019, România sărbătorește 160 de ani de la Unirea Principatelor Române. De aceea, această zi a fost declarată zi liberă prin lege. Dat fiind faptul că anul aceasta 24 ianuarie pică joia, mulți români au ales să își ia o zi de concediu pentru ziua de vineri, 25 ianuarie, tânjind încă după perioada vacanței care abia s-a încheiat.

Pentru că tuturor ne plac mai mult zilele liber decât cele în care muncim, mulți români au planificat deja această mini-vancanță de ziua Unirii Principatelor Române. Astfel, se preconizează că stațiunile montane de la noi din țară vor fi pline. Mulți români vor alege ca destinație de vacanță Predeal, Sinaia, Poiana Brașov, Azuga și multe alte locații unde ar putea schia sau merge la săniuș.

Cei mai puțin norocoși care au liber doar joi, 24 ianuarie, nu își pot face planuri de relaxare pe termen lung de vreme ce vineri ei se reîntorc la lucru. Cu toate acestea, dacă vremea ține cu ei, aceștia vor alege plimbări în parc sau ieșiri în oraș cu prietenii. Nimic nu se compară cu o zi liberă petrecută alături de cei dragi ție, familie și prieteni, poate chiar la un grătar.

mica publicitate

citeste ziarul

editia de weekend

datina email add

Vremea pe 3 zile

Statistici

Afișări articole
21749

Autentificare