Imprimă această pagină
Vineri, 11 Ianuarie 2019 22:58

Frigărui cu legume și pulpe de pui marinate

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ingrediente: 

 

    900 g pulpe de pui dezosate, fără piele    300 ml vin roșu sec C    3-4 linguri ulei de măsline     2 lingurițe bază pentru mâncăruri    0.5 linguriță cimbru uscat    0.25 linguriță piper măcinat    2 căței de usturoi    2 dovlecei    2 știuleți de baby porumb    500 g roșii cherry    sare     10-12 bețe de bambus pentru frigărui

Preparare:

    Într-un castron, se amestecă vinul cu uleiul, baza pentru mâncăruri, 1 lingură de sare, cimbrul, piperul și usturoiul pisat.    Se spală carnea, se taie în cubulețe de 3-4 cm și se pune la marinat în acest amestec timp de 2 ore, la temperatura camerei, în castronul acoperit cu un capac.    Se spală dovleceii și roșiile. Se taie știuleții și dovleceii în bucăți de 2-3 cm. Se înfig alternativ carnea și legumele în țepușe, astfel încât sa rămână un capăt liber de 6-7 cm.    Se pun frigăruile pe grătarul încins, se întorc la fiecare 2 minute și se ung cu    marinata, folosind o pensulă.

Citit 1208 ori Ultima modificare Sâmbătă, 19 Ianuarie 2019 01:02