Duminică, 06 Octombrie 2019 17:35

Remus Borza, avertisment pentru Viorica Dăncilă: Lideri PSD care joacă la dublu. Există un singur câştigător

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Remus Borza a lansat un avertisment pentru premierul Viorica Dăncilă, căreia i-a transmis că mai mulţi lideri PSD joacă la dublu şi că cel mai mare pericol pentru social-democraţi vizavi de moţiune nu vine din partea opoziţiei.Remus Borza a lansat un avertisment pentru premierul Viorica Dăncilă, căreia i-a transmis că mai mulţi lideri PSD joacă la dublu şi că cel mai mare pericol pentru social-democraţi vizavi de moţiune nu vine din partea opoziţiei.

“I-am spus premierului, principalii inamici ai ei nu sunt în rândurile opoziţiei, ci în rândurile PSD-ului. Sunt mulţi lideri care fac un joc la dublu. Principalul câştigător este Victor Ponta. În măsura în care Marcel Ciolacu şi Paul Stănescu o vor susţine necondiţionat pe Dăncilă, moţiunea nu are şanse. Chiar dacă cei doi nu o fac la vedere, sunt multe acţiuni subversive, de racolare a parlamentarilor ALDE.
Au fost multe discuţii de acest fel, cu parlamentari ALDE care să nu susţină moţiunea. Chiar astăzi a fost un caz cu un parlamentar ALDE care a trecut la Pro România. Viorica Dăncilă trebuie să facă pace cu cei doi şi cei doi trebuie să înţeleagă că această cădere a Guvernului Dăncilă este o victorie de etapă a opoziţiei, dar planul e mai amplu şi vizează dizolvarea PSD-ului şi contopirea cu Pro România, partidul lui Ponta. Dacă aceşti oameni au anumite sentimente faţă de partid, ar trebui să strângă rândurile”, a declarat Remus Borza.

Citit 2110 ori

citeste ziarul

mica publicitate

cel mai harnic prmar

cel mai harnic viitor prmar

editia de weekend

filme spirituale

media button

datina email add

Vremea pe 3 zile

Statistici

Afișări articole
143795

Autentificare