Calificare

Numar locuri

Asistent veterinar

1

Agent paza

2

Ajutor bucatar

7

Ajutor ospatar

8

Asfaltator

3

Barman preparator

1

Bucatar

8

Barman

5

Consilier juridic

1

Camerista

5

Conducator ambarcatiuni

3

Controlor calitate

1

Deservant utilaje

1

Dulgher

5

Dispecer

1

Economist

3

Electrician

1

Fierar betonist

5

Finisor

5

Femeie de serviciu

1

Gestionar

1

Inginer mecanic

1

Instalator

1

Inginer constructor

1

Ingrijitor vila

3

Inginer calitate

1

Inginer sudor

1

Inginer proiectant

1

Lacatus constructii navale

4

Lucrator bucatarie

3

Lacatus mecanic

9

Macaragiu

2

Medic veterinar

1

Maistru sudor

1

Muncitor necalificat sudura

3

Mecanic utilaj

2

Maistru constructii

1

Muncitor necalificat

7

Muncitor necalificat lacatuserie

4

Muncitor necalificat vopsitorie

3

Ospatar

16

Tehnician veterinar

1

Tubulator naval

2

Tehnician calitate

1

Pizzar

2

Responsabil aprovizionare

1

Secretar economic

1

Sofer

1

Sudor CO2

3

Specialist calitate

1

Vanzator

2

Vopsitor industrial

1

Zugrav

1

Zidar

8

TOTAL

158

România ocupă poziţia 15 în Uniunea Europeană (UE) la autoturismele noi înmatriculate, în primul trimestru al acestui an, cu 35.836 de unităţi, o creştere cu 25,1% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, cea mai bună evoluţie din UE, conform datelor furnizate miercuri de ACAROM.

„Școala altfel” a ajuns și la Centrul de Formare şi Perfecţionare a Poliţiştilor “Nicolae Golescu” Slatina, care miercuri a primit vizita elevilor din cadrul Colegiului Naţional “Ion Minulescu”. 
Cu această ocazie, elevii au vizitat atât spațiile de cazare, cât și sălile de curs ale unității.
În plus, lucrătorii din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale și Inspectoratul Județean de Poliție Olt le-au prezentat oaspeților armamentul și materialele din dotare, simulând chiar o ședință de tragere în poligonul unităţii.
În încheiere, elevii au participat la o ședință practică de acordare a primului ajutor prezentată de lucrători din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Olt.

Grădinița cu Program Prelungit nr. 8 aflată pe strada Mioriței nr. 2 va fi reabilitată. Municipalitatea a reușit să obțină finanțare Programul Operațional Regional 2014 – 2020, Axa Prioritară 4”, în ciuda bugetului infim primit de la Consiliul Județean. Valoarea totală a proiectului este de 4.509.137,11 lei, contribuția Primăriei Târgu- Jiu fiind de 195.062,49 de lei.

Vineri, 19 Aprilie 2019 00:00

Reabilitărea Clinicii de Oncologie

Reabilitarea clădirii Clinicii de Oncologie de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Craiova va costa aproximativ 3 milioane de euro. Cea mai mare parte a sumei, 2 milioane euro, va fi suportată din bugetul Doljului. 1 milion de euro sunt fonduri nerambursabile, contractul de finanţare fiind semnat miercuri, la Consiliul Judeţean Dolj. Acum imaginea clinicii este dezolantă.

Joi, 18 Aprilie 2019 00:00

Ouă ecologice pentru Paşte

În judeţ sunt opt ferme cu găini ouătoare, două fiind ecologice.Directorul DSVSA Olt, Veronel Bolborea, a precizat că ouăle ce pleacă din aceste ferme trec prin centre de ambalare, unde sunt marcate şi etichetate. 450.000 de găini ouătoare sunt în aceste ferme, de unde oltenii îşi pot procura chiar şi ouă ecologice.

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a spus că salariații administrației locale o să-și primească voucherele de vacanță, în cel mai bun caz, spre sfârșitul anului, atunci când banii vor fi alocați.

Angajaţii din penitenciare anunţă proteste, nemulţumiţi de salarizare, neplata orelor suplimentare şi lipsa personalului. Ei nu vor mai lucra în plus, iar asta, spun reprezentanţii sindicali, va duce la blocarea activităţii în penitenciare.

Miercuri, 17 Aprilie 2019 00:00

Focare de varicelă în Olt

De la începutul anului în curs și până în prezent, nu mai puțin de șapte focare de varicelă  au fost instituite în colectivități de învățământ preșcolar și școlar din Olt.

Pagina 1 din 46