Marți, 16 Aprilie 2019 03:00

Dragnea și-a găsit nașul și nașa la mitingul PSD din Craiova

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În inchierea discursului sustinut la mitingul PSD din centrul Craiovei a declarat ca ii vrea ca nasi la nunta cu iubita sa, Irina, pe Claudiu Manda si Olguta Vasilescu.„Grabiti-va ca suntem de acord”, i-a spus Manda.

PSD si-a prezentat candidatii la europarlamentare. Intre ei se afla si Claudiu Manda, liderul PSD Dolj.Mii de oameni au luat parte la mitingul de la Craiova. 40.000, conform social-democratilor.

“Ne critică Cioloş şi ai lui că nu atragem fonduri europene. Am reluat guvernarea de la ei cu zero fonduri europene, de aia li se spunea ‘Guvernul zero’. (…) Şi-au bătut joc de fermieri cu întârzieri de un an de zile la plata subvenţiei. Guvernul îi sprijină pe fermieri. (…) Am avut cea mai mare producţie la porumb din Europa în 2018. Am ajuns de la 300.000 de hectare irigate la 1,4 milioane de hectare irigate şi nu ne oprim până nu ajungem la 2 milioane de hectare, aşa cum am promis acum doi ani. (…) Sunt sigur că pe 26 mai, PSD Dolj va fi organizaţia cu cel mai mare scor din România. Aşa să ne ajute Dumnezeu! Victorie!”, a declarat Claudiu Manda.

Liviu Dragnea le-a spus participanţilor la miting:“Ăsta este PSD, ăsta e partidul pe care Iohannis şi clica lui vrea să-l distrugă. (…) Aici am crescut, pe malul Dunării, ca şi voi, şi peste tot mi s-a spus: ‘Liviule nu te lăsa!’ Mi-a mai zis cineva tot aici: ‘Chiar dacă te arestează, să nu renunţi, că venim şi te scoatem de acolo’. Sper să nu ajungem, cu toate că asta este dorinţa de zi şi noapte a lui Iohannis, că este îngrozit de noi”.

Olguţa Vasilescu a prezentat programele guvernamentale şi măsurile luate: “V-am promis că vom creşte salariile şi am elaborate legea salarizării. Astăzi profesorii îşi recuperează toate restaneţele pe care le aveau din perioada lui Boc, de când li s-au tăiat salariile”, se arată într-un comunicat emis de jurnalul olteniei.

Citit 1434 ori

mica publicitate

citeste ziarul

dordorulet

editia de weekend

filme spirituale

media button

datina email add

Vremea pe 3 zile

Statistici

Afișări articole
906287

Autentificare