Duminică, 06 Octombrie 2019 17:35

Remus Borza, avertisment pentru Viorica Dăncilă: Lideri PSD care joacă la dublu. Există un singur câştigător

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Remus Borza a lansat un avertisment pentru premierul Viorica Dăncilă, căreia i-a transmis că mai mulţi lideri PSD joacă la dublu şi că cel mai mare pericol pentru social-democraţi vizavi de moţiune nu vine din partea opoziţiei.Remus Borza a lansat un avertisment pentru premierul Viorica Dăncilă, căreia i-a transmis că mai mulţi lideri PSD joacă la dublu şi că cel mai mare pericol pentru social-democraţi vizavi de moţiune nu vine din partea opoziţiei.

“I-am spus premierului, principalii inamici ai ei nu sunt în rândurile opoziţiei, ci în rândurile PSD-ului. Sunt mulţi lideri care fac un joc la dublu. Principalul câştigător este Victor Ponta. În măsura în care Marcel Ciolacu şi Paul Stănescu o vor susţine necondiţionat pe Dăncilă, moţiunea nu are şanse. Chiar dacă cei doi nu o fac la vedere, sunt multe acţiuni subversive, de racolare a parlamentarilor ALDE.
Au fost multe discuţii de acest fel, cu parlamentari ALDE care să nu susţină moţiunea. Chiar astăzi a fost un caz cu un parlamentar ALDE care a trecut la Pro România. Viorica Dăncilă trebuie să facă pace cu cei doi şi cei doi trebuie să înţeleagă că această cădere a Guvernului Dăncilă este o victorie de etapă a opoziţiei, dar planul e mai amplu şi vizează dizolvarea PSD-ului şi contopirea cu Pro România, partidul lui Ponta. Dacă aceşti oameni au anumite sentimente faţă de partid, ar trebui să strângă rândurile”, a declarat Remus Borza.

Citit 7932 ori

mica publicitate

citeste ziarul

dordorulet

editia de weekend

filme spirituale

media button

datina email add

Vremea pe 3 zile

Statistici

Afișări articole
906233

Autentificare