Marți, 21 Iulie 2020 00:00

Violeta Alexandru face anunțul despre pensii! Când le va majora și cu cât

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Violeta Alexandru face anunțul serii despre pensii! Ministrul Muncii a vorbit, în direct la România TV, despre creșterea pensiilor. Aceasta a declarat că ia în calcul o creștere pe data de 1 septembrie, dar încă nu se știe cu cât vor fi majorate.

”Prin calendar inseamnă o abrodare responsabilă pe care Guvernul o are. Am lucrat în fiecare zi ca să încercăm să sprijinim economia, agenții economici, pe angajați. Nu a fost o perioadă ușoară, am încercat tot ce este posibil pentru a ajuta economia. Dacă prin calendar înțelegem o evaluare, colegii de la Minister termină evaluarea primelor șase luni ale anului. ” , a declarat Violeta Alexandru.

Pensiile vor crește sigur anul acesta
”Vom avea o creștere a pensiilor, nu ma eschivez. Nu îmi place să speculez, se fac toate eforturile în echipa ministerul Finanțelor. Intenția noastră nu este să păcălim pe nimeni, vom pune cifrele pe masă. Ne dorim o creștere, suntem responsabili pentru acest an și pentru anii care vor veni.” , a continuat ministrul.

Violeta a mai declarat că ar putea avea loc o creștere chiar pe 1 septembrie.

”Va fi o creștere, mai sunt câteva zile de analize finale, de rafinerii. În momentul acela vom avea o proiecție asupra cifrelor pe care le vom avea. Urmează o perioadă în care va fi rectificarea bugetară, cel mai probabil de la 1 septembrie va fi o creștere” , a continuat aceasta.

Citit 5629 ori Ultima modificare Luni, 20 Iulie 2020 16:49

mica publicitate

citeste ziarul

dordorulet

editia de weekend

filme spirituale

media button

datina email add

Vremea pe 3 zile

Statistici

Afișări articole
905472

Autentificare