Sâmbătă, 23 Martie 2019 02:00

Nascut pentru performanta - Vox Dunaris

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

.”Vox Dunaris este un cor reprezentativ ce promovează de la muzica preclasică până la compozitori români contemporani.

Mâine 23 martie participăm la Olimpiada Națională Zonală de la Craiova, unde corul și-a cucerit un bine-meritat loc I la faza pe școală și la faza județeană.

Plecăm cu gândul de a ne întoarce cu un premiu. Este o zi cât mai mare deoarece este un cor laureat, un cor ce ne reprezintă, și care face cinste acestor locuri ducând muzica corală atât pe plan național  cât și internațional.

Avem o agendă bogată de invitații și de participări, atât în zonele Caraș-Severin  -   Timiș, cât și Negotin - Serbia. Remarc că pe 7 decembrie anul trecut, am obținut trofeul și marele premiu al Festivalului Internațional de la Negotin-Serbia.Pentru luna aprilie vom fi onorați să prezentăm formația corală în fața ministrului educației - Andronescu Ecaterina. Urmând în cea de-a doua săptămână a lunii mai să participăm la Concertul Festiv de la Negotin, iar pe 1 iunie de ziua copilului suntem invitați de Episcopia Caransebeșului la Reșița pentru a concerta la Festivalul Timptei Popovici - trebuie să remarc că sunt laureat cu Trofeul Timotei Popovici de la Marga.”- pentru Cotidianul Datina în exclusivitate Prof. Viorel Bălă - dirijor  corul Vox Dunaris al Liceului de Artă I.Șt.Paulian.

Cu această ocazie urăm mult succes Corului Vox Dunaris la Olimpiada Națională Zonală din Craiova și îi așteptăm cu marele premiu.

Citit 1686 ori

mica publicitate

citeste ziarul

dordorulet

editia de weekend

filme spirituale

media button

datina email add

Vremea pe 3 zile

Statistici

Afișări articole
923657

Autentificare