Vineri, 29 Martie 2019 02:00

Țigări de contrabandă, confiscate de polițiștii de frontieră severineni

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinți – Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontieră Timişoara au descoperit și confiscat peste 5.000 de pachete cu țigări de contrabandă, pe care un cetățean român  intenționa să le comercializeze pe piaţa neagră din Drobeta Turnu Severin.

În data de 26.03.2019, ora 23.45 poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinți au desfășurat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu produse accizabile, ocazie cu care a fost depistat în trafic numitul S.C. în vârstă de 50 de ani, domiciliat în județul Mehedinți, la conducător al autoturismului marca Peugeot 206.     

În urma efectuării controlului autoturismului, polițiștii de frontieră au descoperit ascunse pe bancheta din spate și în portbagajul acestuia cantitatea de 5.450 de pachete cu ţigări diferite mărci, fără marcaje fiscale. Bărbatul a declarat că intenţiona să comercializeze ţigările pe piaţa neagră din municipiul Drobeta Turnu Severin.              

Autoturismul marca Peugeot 206, în valoare de peste 10.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinți în vederea continuării cercetărilor. Ţigările, în valoare totală de peste 65.400 de lei, au fost confiscate, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Citit 1393 ori

mica publicitate

citeste ziarul

dordorulet

editia de weekend

filme spirituale

media button

datina email add

Vremea pe 3 zile

Statistici

Afișări articole
906889

Autentificare