Sâmbătă, 02 Martie 2019 02:05

Un 1 Martie dedicat copiilor - activitate desfășurată de Muzeul Regiunii Porțile de Fier

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ne bucuram să incepem 1 martie cu vechi partener, cu o clasă de la școala nr.9 - Constantin  Negreanu . Aceștia ne-au fost alături an de an la atelierele frumoase, la activitățile frumoase ale muzeului și binențeles deschidem sezonul de vară al atelierelor pentru toți copiii care își doresc să vină  și să fie împreună cu noi. 

Așteptăm propuneri din ce în ce maiu frumoase și ingenioase din partea cadrelor didactice și ale copiilor în  mod special. 1 martie ne oferă bucurie în suflet și vremea este cea care ne spune că soarele cel ce ne întreține viața, ne mângâie astăzi fețele și suntem bucuroși să trăim împreună cu copiii 1 martie deoarece este un transfer de energie pozitivă din partea lor. 

În cadrul acestui atelier vor confecționa mărțișoare și vor pune toată dragostea în ele pentru că le vor dărui apoi mamelor sau bunicuțelor, persoanelor dragi și cu toții ne dorim ca această primăvară să fie una care să aducă tuturor bucurie în suflet,  să fie o primăvară pe care să o pastrăm în suflet, o primăvară cu realizări pentru noi ca instituție să reușim în a realiza ce ne-am propu, astfel încât la sfârșitul acestei primăveri să ne bucurăm de un parc aici, pe care să-l viziteze toată lumea. 

Aceștia să fie încântați de reușita a ceea ce s-a dezvoltat.Muzeul Regiunii Porțile de Fier mulțumește cu ocazia primăverii tuturor partenerilor și transmite tuturor cu ocazia marțișorului precum spuneau romanii : La mulți ani și la multe primăveri frumoase! - manager  drd. prof. Doinița Chircu

Citit 1320 ori

mica publicitate

citeste ziarul

dordorulet

editia de weekend

filme spirituale

media button

datina email add

Vremea pe 3 zile

Statistici

Afișări articole
906587

Autentificare