Joi, 04 Aprilie 2019 03:00

Infracțiuni rutiere

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La data de 31 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Berbești au oprit pentru control, pe DJ 605 A, un autoturism condus de un bărbat de 42 de ani, din oraș Berbești.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cel în cauză a fost condus la Spitalul Horezu, unde i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii gradului de alcoolemie, iar pe numele său s-au întocmit acte premergătoare urmăririi penale, sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 31 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Drăgășani, au oprit pentru control pe raza municipiului, un autoturism condus de un tânăr de  24 de ani, din municipiul Drăgășani.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul nu posedă permis pentru nicio categorie de autovehicule, iar în urma testării acestuia cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cel în cauză a fost condus la Spitalul Drăgășani, unde i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii gradului de alcoolemie, iar pe numele său s-au întocmit acte premergătoare urmăririi penale, sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Polițiștii au mai oprit pentru control, pe raza municipiului, un alt autoturism condus de un bărbat de 34 de ani, din județul Olt, iar în urma verificărilor s-a constatat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

S-a întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Citit 1454 ori

mica publicitate

citeste ziarul

dordorulet

editia de weekend

filme spirituale

media button

datina email add

Vremea pe 3 zile

Statistici

Afișări articole
922681

Autentificare