Miercuri, 06 Iulie 2022 03:14

Primul eveniment de teatru dedicat elevilor, oferit de CEZ și Colegiul Național Ion Minulescu din Slatina 

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

CEZ și Colegiul Național Ion Minulescu din Slatina inaugurează Curtea cu tei și organizează primul eveniment de teatru dedicat elevilor 

1873 de elevi de la Colegiul Național „Ion Minulescu” Slatina beneficiază de un nou spațiu de explorare și experimentare în cadrul școlii, amenajat cu sprijinul CEZ. Este vorba de Curtea cu tei, care a găzduit în luna iunie primul eveniment în aer liber dedicat tinerilor, Festivalul de teatru „JOC”.

Teatru, creativitate și energie în Curtea cu tei 

„Curtea cu tei” reprezintă primul proiect derulat în cadrul Generatorii de bine – ediția 2022, o competiție anuală care încurajează implicarea în comunitate în rândul angajaților CEZ. Pornind de la o idee care să susțină dezvoltarea și starea de bine a elevilor, Curtea cu tei a devenit principalul spațiu de învățare pentru întreaga comunitate școlară. Inaugurarea a avut loc odată cu organizarea Festivalului de teatru „JOC”, devenit tradiție pentru tinerii care își doresc să își dezvolte pasiunea pentru artă.

De asemenea, noul spațiu va continua să găzduiască și alte activități tematice – școli de vară, ateliere, lecții atipice, seri de poezie, spectacole – care să consolideze competențe pentru viitor, să contribuie la promovarea unor valori, oferind elevilor ocazia de a experimenta și de a se implica activ.

„Susținem ideile generatoare de bine care pornesc de la o nevoie reală, identificată în jurul nostru. De această dată, comunitatea Colegiului Național „Ion Minulescu” a subliniat necesitatea unui spațiu creativ de învățare, care să aducă împreună tinerii și pasiunile lor diverse. Mă bucur că acest spațiu este acum Curtea cu tei, un centru educațional primitor, inovativ, în care fiecare elev să își poată atinge potențialul propriu”, a fost mesajul transmis de Ondrej Safar - Country Manager CEZ România. 

„Un spațiu de relaxare cuprinde nu numai obiecte, aspecte materiale, ci și repere imateriale -comunicare, cunoaștere, bucurie, optimism, conectare și alte valori. Curtea cu tei este un proiect ce vizează învățarea continuă, dezvoltarea personală și consolidarea unui sentiment de apartenență dintr-o perspectivă aparte. Finanțarea de care ne bucurăm susține concretizarea coordonatelor pe care se așază obiectivele noastre. Vă mulțumim!”, a transmis Ramona Alexandru – Prof. lb. română Colegiul Național „Ion Minulescu” & Coordonator festival. 

Continuăm să demonstrăm că #energiavinedelaoameni și rămânem un partener de încredere pentru dezvoltarea tinerilor din generația viitorului. 

Citit 875 ori

mica publicitate

citeste ziarul

dordorulet

editia de weekend

filme spirituale

media button

datina email add

Vremea pe 3 zile

Statistici

Afișări articole
906397

Autentificare