Luni, 21 Ianuarie 2019 20:10

Cetățean indian depistat la controlul trecerii frontierei cu permis de ședere polonez fals

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stamora Moravița rutier au depistat la control un cetăţean indian care a prezentat polițiștilor de frontieră un permis de ședere polonez fals.

Ieri, în jurul orei 15.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Stamora Moravița rutier, județul Timiș, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră cetăţeanul indian G.S., în vârstă de 30 de ani, călătorind ca pasager într-un autoturism marca Volkswagen înmatriculat în Serbia.

 La controlul de frontieră, pe lângă documentele de identitate, şoferul a prezentat şi un permis de ședere care avea însemnele autorităților din Polonia. Lucrătorii noştri au constatat că documentul în cauză nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unui permis de ședere original, acesta fiind fals.

Cu privire la cele constatate, bărbatul în cauză a declarat că a obţinut documentul prezentat la control, în Polonia și nu avea cunoștință despre faptul că ar fi fost fals. În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă de trecere ilegală, uz de fals și fals material în înscrisuri oficiale, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Citit 1737 ori

mica publicitate

citeste ziarul

dordorulet

editia de weekend

filme spirituale

media button

datina email add

Vremea pe 3 zile

Statistici

Afișări articole
905225

Autentificare