Luni, 28 Ianuarie 2019 20:05

La volan cu permis de conducere fals

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii de frontieră timişeni au depistat un cetăţean ucrainean care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere ucrainean fals, pentru automarfarul pe care îl conducea.Poliţiştii de frontieră timişeni au depistat un cetăţean ucrainean care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere ucrainean fals, pentru automarfarul pe care îl conducea.

În data de 23.01.2019, în jurul orei 13.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Stamora-Moravița rutier, judeţul Timiş, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul ucrainean M.M., în vârstă de 22 de ani, la volanul unui automarfar marca Scania, înmatriculat în Ucraina.
La controlul de frontieră, pe lângă documentele de identitate, şoferul a prezentat şi un permis de conducere care avea însemnele autorităților din Ucraina. Lucrătorii noştri au constatat că documentul în cauză nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unui permis auto original, acesta fiind fals, iar în urma cercetărilor s-a stabilit că bărbatul deţinea permis de conducere doar pentru categoria  B. 
Cu privire la cele constatate, bărbatul în cauză a declarat că a obţinut documentul prezentat la control de la o persoană a cărei identitate nu o cunoaşte, în Ucraina, în schimbul sumei de 20 de dolari.  În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals, fals material în înscrisuri oficiale şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

Citit 2201 ori

mica publicitate

citeste ziarul

dordorulet

editia de weekend

filme spirituale

media button

datina email add

Vremea pe 3 zile

Statistici

Afișări articole
919734

Autentificare