Marți, 26 Februarie 2019 13:29

Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda s-au căsătorit

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Deputatul Lia Olguţa Vasilescu şi senatorul Claudiu Manda s-au cununat civil, duminică, la Primăria Craiova.  La Primărie ei au fost întâmpinaţi de mai multe persoane. Naşii celor doi sunt Ovidiu Flori şi soţia acestuia.

Mai exact, Olguţa Vasilescu a postat pe pagina sa de Facebook un filmuleţ în care apar fanii Craiovei, pregătiţi de deplasarea către Bucureşti, acolo unde echipa lor va juca împotriva celor de la FCSB, începând cu ora 20.00.

Olguţa Vasilescu este cunoscută ca o mare pasionată a fotbalului şi iată că nu a putut să stea departe de fenomen nici în ziua nunţii sale. 

Astăzi, fostul ministru al Muncii se căsătoreşte cu senatorul PSD Claudiu Manda. Nunta va avea loc în Sala Mare a Primăriei Craiova, iar petrecerea ulterioară va fi ţinută în localul Chicago Pub. Alături de cei doi se vor afla familia şi un grup restrâns de prieteni. 

Chicago Pub este deţinut de Sebastian Prioteasa, fiul preşedintelui Consiliului Judeţean Dolj. Preţurile nu sunt prea piperate, ba chiar se încadrează în medie. Astfel, un suc costă aproximativ 6 lei, un cocktail 15 lei iar un pahar de vin poate fi servit începând cu minim 12 lei. 

Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda au fixat şi data cununiei religioase, aceasta urmând să aibă loc în data de 30 martie 2019. Petrecerea ulterioară va avea loc la Rivierea Ballroom, un local care şi-a creat un renume pentru meniurile sofisticate pe care le crează.. Și acesta aparţine tot unor apropiaţi ai celor doi, mai precis naşilor Larisa şi Ovidiu Flori.  Imagini de la cununia civila au fost publicate, pe facebook, de Claudiu Manda.

Citit 1409 ori

mica publicitate

citeste ziarul

dordorulet

editia de weekend

filme spirituale

media button

datina email add

Vremea pe 3 zile

Statistici

Afișări articole
906283

Autentificare