Marți, 15 Octombrie 2019 00:00

Remus Borza, despre Forța Națională, după ce mai mulți parlamentari i s-au alăturat. S-A AFLAT PLANUL!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Forța Națională este o alternativă viabilă pentru cei care nu se regăsesc ideologic, doctrinar sau din considerente de ordin personal. E un partid înființat în 2016. A avut o istorie mai puțin publică. Eu am intrat în martie 2019 în Forța Națională. Atunci am publicat și un manifest pentru Un nou început.

Alături de noi, săptămâna aceasta, au venit 14 parlamentari. Împreună încercăm să construim o alternativă la partidele tradiționale, care, timp de 30 de ani, au cultivat același status quo, caracterizat de corupție, clientelism politic, birocrație și populism, a declarat Remus Borza la DCNews.

Forţa Naţională va promova dialogul în viaţa publică, va refuza şi combate campaniile de demonizare a adversarilor politici, atacul la persoană. Prin mesaj şi atitudine, vom promova armonia, respectul, dreptul la opinie. Va trebui să ieşim din spirala confruntării, negativismului şi fatalismului, să întindem mâini şi punţi care ne ridică, nu bariere sau ziduri care ne despart.

Vom promova şi proteja capitalul autohton şi firmele românesşti, veritabile motoare de creştere economică şi piloni de stabilitate socială. Forţa Naţională se doreşte a fi partidul antreprenorilor români care, timp de aproape 30 de ani, au rezistat eroic în tranşee, supravieţuind unei concurenţe neloiale a capitalului străin şi unei discriminări constante a statului român. Forţa Naţională va milita pentru reforma statului şi a marilor sisteme publice (învăţământ, sănătate, administraţie), pentru modernizarea, informatizarea şi eficientizarea instituţiilor statului.

Forța Națională este un partid al românilor de pretutindeni, al românilor din provinciile istorice, al românilor din diaspora, al tuturor celor care trăiesc și simt românește, oriunde s-ar afla. E nevoie de un partid care să reconcilieze națiunea, un partid care să aducă în dezbaterea publică dialogul, respectul și toleranța. Un partid care să construiască. În ce măsură vom reuși, depinde de români, a spus Remus Borza.

Forța Națională

Obiectiv: o Românie civilizată, europeană şi prosperă.
Mijloace: implicare civică, conştiinţă naţională, dialog, respect, complementaritate, competenţă, viziune, curaj.
Misiune: să convingem electoratul că noi suntem buni şi nu că adversarii noştrii sunt răi. O schimbare de paradigmă în dezbaterea publică.

Citit 7937 ori Ultima modificare Marți, 15 Octombrie 2019 00:20

mica publicitate

citeste ziarul

dordorulet

editia de weekend

filme spirituale

media button

datina email add

Vremea pe 3 zile

Statistici

Afișări articole
903773

Autentificare