Imprimă această pagină
Vineri, 17 Mai 2019 03:00

„A fost un meci de infarct”, a recunoscut Bergodi după 2-1 cu Chiajna

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cristiano Bergodi a trăit cu sufletul la gură meciul cu Concordia Chiajna. FC Voluntari a câştigat derby-ul Ilfovului după ce a marcat de două ori pe final prin Tudorie, răsturnând scorul deschis după doar 28 de secunde de Grădinaru. Antrenorul italian a recunoscut că a fost un meci interzis cardiacilor.

“A fost un meci de infarct, am câştigat trei puncte extraordinare. Concordia a luptat, probabil ştia că e ultima şansă, de aceea a fost un meci aşa de greu. Am avut emoţii mari, dar vreau să felicit băieţii pentru că au crezut până la sfârşit că se poate câştiga meciul. Trebuia să învingem, nu doar pentru că am întâlnit echipa de pe ultimul loc, ci pentru că ne-am creat o grămadă de ocazii pe care le-am ratat. Au fost ocazii mari, cu mingea respinsă de pe linia porţii. Şi ei au avut ocazii, a fost o bună reclamă pentru fotbal,” a fost reacţia la cald a lui Bergodi.

Bergodi şi-a trezit elevii la pauză

Tehnicianul lui FC Voluntari a explicat cum a reuşit să mobilizeze echipa după ce s-a văzut condusă pe tabelă chiar din startul meciului. Echipa sa ajunge la 26 de puncte, 3 peste locul de baraj ocupat în acest moment de Hermannstadt.

“Golul încasat atât de repede a fost un duş rece pentru noi. Încet-încet, am vorbit cu băieţii la pauză, să stea calmi, meciul e lung. Acum avem 5 puncte faţă de Dunărea Călăraşi, dar nu ne considerăm salvaţi, în fiecare meci se poate întâmpla orice”, a precizat Bergodi, conform digisport.
Fost antrenor al Stelei, Bergodi nu-şi face iluzii că ar putea reveni la gruparea roş-albastră.

Citit 1548 ori