Miercuri, 17 Aprilie 2019 03:00

Mangia ştia că se “trage linie” după partida cu Viitorul

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Eşecul din meciul cu Viitorul i-a decis soarta lui Devis Mangia. Italianul a fost demis după 4 meciuri consecutive fără victorie, în Liga 1 şi Cupa României. Tehnicianul fusese pus în temă de Sorin Cârţu că munca sa va fi analizată, după partida cu Viitorul.

În ciuda faptului că a obţinut Cupa în urmă cu doi ani şi mai avea contract cu trupa din Bănie încă doi, Mangia a fost dat la o parte. Conducerea a fost extrem de nemulţumită de exprimarea echipei. Deşi oficialii s-au gândit să îl înlocuiască de mai mult timp, i-au oferit timp să îndrepte lucrurile, promiţând că se va lua o decizie doar după confruntarea cu echipa lui Hagi.

„Putem să tragem niște concluzii privind exprimarea echipei în play-off după partida cu Viitorul. Dacă noi batem la Viitorul și facem 10 puncte din 5 meciuri, eu spun că stăm bine” a declarat Sorin Cârțu, la Digi Sport, după Craiova - CFR 0-0.

După ce a fost numit preşedintele Universităţii Craiova, în urmă cu o lună, Sorin Cârţu a ţinut să infirme că va trece pe bancă dacă se ajunge la despărţirea de Mangia. Toată lumea era convinsă că patronatul îl impune în coasta antrenorului Mangia pentru a putea trece imediat pe banca tehnică dacă echipa continua să fie în criză de rezultate. Italianul a fost demis azi, dar Cârţu rămâne preşedinte.

Citit 1176 ori

mica publicitate

citeste ziarul

dordorulet

editia de weekend

filme spirituale

media button

datina email add

Vremea pe 3 zile

Statistici

Afișări articole
893759

Autentificare