Joi, 18 Aprilie 2019 03:00

Messi: “Suntem cu un pas mai aproape de triplă”

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Barcelona e în semifinalele UEFA Champions League. S-a impus cu 3-0 în faţa lui Manchester United, prin dubla lui Messi şi super-reuşita lui Coutinho. La final, cel mai bun jucător al catalanilor, decarul legendar argentinian, a analizat la cald performanţa atinsă şi a explicat de ce echipa sa nu a lăsat nimic la voia întâmplării: avea experienţa de anul trecut, cu Roma.

Messi nu mai marcase din 2013 în sferturilor UEFA Champions League, cu toate că a jucat 12 meciuri în această fază a competiţiei. S-a descătuşat în returul cu Manchester United. A dat două goluri în interval de 4 minute şi a ajuns la 24 de reuşite în faţa echipelor din Anglia.

„Ştim cum se joacă în Liga Campionilor şi cum poţi fi eliminat din cauza a 5 sau 10 minute mai puţin inspirate. Aveam experienţa de la Roma (n.r. catalanii au fost eliminaţi după victoria cu 4-1 în tur), ştiam ce înseamnă să se complice un meci. Dar am fost atenţi, nu am lăsat nimic la voia întâmplării şi suntem cu un pas mai aproape de triplă. Acum, trebuie să ne gândim la campionat, e nevoie să fim campioni cât mai repede posibil. Astfel, vom putea pregăti semifinala Ligii Campionilor cum se cuvine”, a spus argentinianul la final.

Messi a ajuns la 110 goluri marcate în Liga Campionilor. Ronaldo are 126.Pentru Barcelona urmează meciul de campionat cu Real Sociedad, transmis pe Digi Sport 2, sâmbătă, de la 21:45.

În semifinalele Champions League, “extratereştrii” lui Valverde vor da piept cu învingătoarea din duelul Porto - Liverpool (miercuri, ora 22:00, Digi Sport 2). În tur, “cormoranii” s-au impus cu 2-0.

Citit 1197 ori

mica publicitate

citeste ziarul

dordorulet

editia de weekend

filme spirituale

media button

datina email add

Vremea pe 3 zile

Statistici

Afișări articole
893881

Autentificare