Marți, 16 Aprilie 2019 03:00

Prima medalie a României la Campionatele Europene de lupte, de la București

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Andreea Beatrice Ana a adus prima medalie României la Campionatele Europene de lupte, programate în această săptămână la Bucureşti: a cucerit medalia de bronz la categoria 55 de kilograme.

Românca a învins-o în finala mică pe Mariana Drăguţan (Moldova) cu scorul de 6-4.

„Sunt fericită că am adus prima medalie la această ediție a Campionatului European de la București. Pentru mine e o medalie extrem de valoroasă și importantă pentru că e prima obținută la nivel de seniori!” a spus Andreea Beatrice Ana pentru pagina de Facebook a Federației Române de Lupte.

România mai are asigurată cel puțin o medalie de argint la CE de lupteRomânia mai are o medalie asigurată după ce Kriszta Incze s-a calificat în finala categoriei 65 de kilograme, acolo unde o va întâlni vineri pe Elis Manolova (Azerbaidjan). Țara noastră participă cu 30 de sportivi, câte 10 la fiecare stil, la Campionatele Europene de lupte, găzduite de Sala Polivalentă din Bucureşti în perioada 8-14 aprilie. La Europenele din 2018, de la Kaspiisk (Rusia), România a câştigat cinci medalii (una de aur, una de argint şi trei de bronz).

Citit 1274 ori

mica publicitate

citeste ziarul

dordorulet

editia de weekend

filme spirituale

media button

datina email add

Vremea pe 3 zile

Statistici

Afișări articole
923053

Autentificare