Sâmbătă, 13 Aprilie 2019 03:00

România - Lituania 28-23

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

România a obținut prima victorie cu spaniolul Montoya pe bancă. Iancu, Grigoraș, Bujor și Șimicu au fost jucătorii exponențiali ai ”tricolorilor”.

După înfrângeri la scor cu Portugalia (13-21) și Franța (21-31), “tricolorii” au găsit drumul spre victorie cu Lituania, în partida de joi, de la Târgoviște. 

Omul meciului avea să fie însă Demis Grigoraș, stângaciul de la Tatabanya, care a catapultat de 8 ori mingea în poarta balticilor. După înfrângeri la scor cu Portugalia (13-21) și Franța (21-31), “tricolorii” au găsit drumul spre victorie cu Lituania, în partida de azi de la Târgoviște.

Întoarcerea lui Alex Șimicu după aproape cinci ani a fost de bun augur pentru români, interul stânga aducând multă siguranță atât în atac, cât și în apărare.

„Tricolorii” au arătat multă dăruire și maturitate în fața unei echipe care a ținut piept Portugaliei în actualele preliminarii și care se baza, în principal, pe vedetele Truchanovicius și Malasinskas. Apărarea s-a bătut cu ardoare pentru orice minge. “Furăciosul” serii a fost extrema Gabi Bujor, care a făcut patru intercepții și a marcat de fiecare dată pe contraatac.

Citit 1210 ori

mica publicitate

citeste ziarul

dordorulet

editia de weekend

filme spirituale

media button

datina email add

Vremea pe 3 zile

Statistici

Afișări articole
893719

Autentificare