Sâmbătă, 13 Aprilie 2019 03:00

Semifinala Fed Cup, Franța – România

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Semifinala de Fed Cup dintre Franța și România se apropie cu pași rapizi. Simona Halep este considerată de componentele echipei Franței principala adversară în drumul spre marea finală, dar nu sunt neglijate nici celelalte jucătoare din tabăra “tricolorelor”.

Alize Cornet este una dintre jucătoarele cu care Franța va aborda partida cu România. Sportiva franceză are un mare respect pentru adversarele de la finalul săptămânii viitoare. “România este cu siguranţă una dintre cele mai bune echipe din lume, mai ales când joacă Simona. Am citit că principalul ei obiectiv anul acesta este câştigarea Fed Cup, aşa că mă gândesc că este foarte motivată. Au şi alte jucătoare bune cum ar fi Mihaela Buzărnescu sau Irina Begu”, a declarat Alize Cornet pe site-ul competiției. Semifinala de Fed Cup dintre Franța și România se apropie cu pași rapizi. Simona Halep este considerată de componentele echipei Franței principala adversară în drumul spre marea finală, dar nu sunt neglijate nici celelalte jucătoare din tabăra “tricolorelor”.

Alize Cornet este una dintre jucătoarele cu care Franța va aborda partida cu România. Sportiva franceză are un mare respect pentru adversarele de la finalul săptămânii viitoare. “România este cu siguranţă una dintre cele mai bune echipe din lume, mai ales când joacă Simona. Am citit că principalul ei obiectiv anul acesta este câştigarea Fed Cup, aşa că mă gândesc că este foarte motivată. Au şi alte jucătoare bune cum ar fi Mihaela Buzărnescu sau Irina Begu”, a declarat Alize Cornet pe site-ul competiției.

Citit 1224 ori

mica publicitate

citeste ziarul

dordorulet

editia de weekend

filme spirituale

media button

datina email add

Vremea pe 3 zile

Statistici

Afișări articole
893870

Autentificare