Joi, 18 Aprilie 2019 03:00

Primăria Tg Jiu fără vochere de vacanță

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a spus că salariații administrației locale o să-și primească voucherele de vacanță, în cel mai bun caz, spre sfârșitul anului, atunci când banii vor fi alocați.

Primăria Târgu Jiu a primit de la Consiliul Județean 1,2 milioane de lei, sumă insuficientă, în acest moment, pentru a acorda aceste vouchere. Autoritățile locale așteptau să primească 8 milioane de lei de la Consiliul Județean, însă suma a fost mai mică. Edilul Romanescu anunța în urmă cu ceva timp că toți angajații primăriei vor primi bani de hrană. Ceea ce înseamnă că cei 550 de gorjeni care lucrează la primăriei, vor primi aproape 200 de lei la salariu.

„Am făcut toate demersurile pentru ca toţi angajaţii să primească indemnizaţia de hrană. Angajaţii din primărie primesc acea indemnizaţie, undeva la 200 de lei pe lună suplimentar faţă de ce luau până la data de 1 ianuarie 2019. Primesc 200 de lei în plus. În discuţie, în acest moment, ţinând cont de prevederile bugetare, sunt doar voucherele de vacanţă. Sunt foarte multe unităţi administrativ-teritoriale care le-au acordat sau nu le-au acordat”, a declarat primarul Marcel Romanescu, potrivit Pandurul.

Citit 1366 ori

mica publicitate

citeste ziarul

dordorulet

editia de weekend

filme spirituale

media button

datina email add

Vremea pe 3 zile

Statistici

Afișări articole
920431

Autentificare