Publicitate

PRIMARIA COMUNEI IZVORUL BIRZII, in conformitate cu Ordinul nr.2701/2010 al ministerului dezvoltarii regionale si turismului si cu HCL nr.20/2011 cu privire la informarea si consultarea publicului , anunta intentia elaborarii documentatiei de urbanism-PLAN URBANISTIC ZONAL CONSTRUIRE LOCUINTA  COMUNA IZVORUL BIRZII,JUDETUL MEHEDINTI - Iniţiator: .SBENGHEA MARIAN.

Propunerile sau observatiile dumneavoastra vor fi transmise in scris la sediul Primariei Izvorul Birzii sau pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., pana la data de 25.03.2019.

Răspunsul la observaţiile transmise va fi  in data data de 28.03.2019.

Aceasta informare este efectuata de Consiliul Judetean Mehedinti, ce intentioneaza sa solicite la SGA Mehedinti, aviz de gospodarire a apelor pentru realizarea proiectului „Refacere pentru aducerea la nivelul tehnic al DJ607B, drum afectat de calamitati in zona podului peste paraul Crihala – loc. Breznita Ocol”, judetul Mehedinti. 

Aceasta investitie este o refacere a drumului existent.

Ca rezultat al investitiei nu vor rezulta ape uzate.

Aceasta solicitare de aviz este conforma cu prevederile Legii Apelor nr. 107/1996, cu modificarile si completarile ulterioare.

Persoanele care doresc sa obtina informatii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodarire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa mentionata.

Persoanele care doresc sa transmita observatii, sugestii si recomandari se pot adresa solicitantului dupa data de 18.03.2019.