Miercuri, 06 Martie 2019 02:00

PROIECTUL EDUCAŢIONAL „100 DE ZILE DE ŞCOALĂ”

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

“Suntem la a 5-a ediție a acestui proiect educațional. Cadrele didactice de la clasele pregătitoare și-au propus să realizeze  o mulțime de activități în cadrul acestui proiect 100 de zile de școală.

Proiectul este adresat în primul rând elevilor, cadrelor didactice din clasa pregătitoare, dar și părinților precum și comunității locale. Dorim să fie un portal spre sufletul fiecăruia, o dorință de a ne cunoaște mai bine, o șansă de a ne arăta frumusețea interioară, dar și de a ne exprima prin intermediul artei.

Este o activitate extrașcolară la care participă copiii și părinții, aceștia împreună realizând tot felul de lucrări, pe ateliere de creație, impresionând prin originalitate și frumusețea lor. 

Împreună cu colegele mele : Găman Camelia, Stoica Mioara, Vișan Veronica, ne-am organizat pentru acest program educațional,  și recomandăm să se organizeze  în viitor, deoarece cunoașterea semnificației parcurgerii primelor 100 de zile de școală, exprimă bucuria  copiilor de a vedea cum se realizează tot felul de activități extracurriculare.

Copiii împreună cu părinții, dar, desigur și cu noi dascălii, vom realiza pe tot parcusul traiectului școlar până la clasa a IV-a astfel de tipuri de proiecte educaționale, prin intermediul cărora elevii vor ajunge să obțină rezultate foarte bune la învățătură, evident și la disciplină.” -  Rochian Lucia – învățător clasa pregătitoare A, gen. 14.

art 060319 01   art 060319 02

Citit 2270 ori

mica publicitate

citeste ziarul

dordorulet

editia de weekend

filme spirituale

media button

datina email add

Vremea pe 3 zile

Statistici

Afișări articole
920051

Autentificare