Miercuri, 02 Februarie 2022 10:58

Certificări de competențe digitale și cursuri gratuite în 2022

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

EOS Digital Academy, platforma de cursuri și certificări Microsoft gratuite e mai bogată în oferte pentru vânătorii de cursuri de competențe digitale în vederea dezvoltării pe plan profesional. 

Fundația EOS anunță o premieră în cascadă, menită să reducă decalajul între competențele IT cerute pe piața muncii şi nivelul scăzut de alfabetizare digitală al românilor. Pe platforma de învățare și certificare în competențe digitale EOS Digital Academy, este oferit un instrument de auto-evaluare care generează un feedback imediat, pe baza standardelor de competență dezvoltate de Comisia Europeană în cadrul Cadrului European de Competențe Digitale pentru Cetățeni, DigComp 2.1.

Platforma a fost extinsă cu noi oferte de cursuri și certificări gratuite pentru cele mai căutate tehnologii: Microsoft 365, Power Platform, Dynamics, Security, Compliance, and Identity Fundamentals. Cursurile și certificările pot fi susținute în ritm propriu de învățare, online și în sesiuni live cu instructor, iar platforma de învățare și certificare are o nouă interfață prietenoasă.

Din toamna anului 2020, până în decembrie 2021, platforma EOS Digital Academy a numărat peste 3.000 de utilizatori.

Citit 761 ori

mica publicitate

citeste ziarul

dordorulet

editia de weekend

filme spirituale

media button

datina email add

Vremea pe 3 zile

Statistici

Afișări articole
905243

Autentificare