Miercuri, 21 Iulie 2021 22:32

CEZ urcă din nou pe podiumul Community Index

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

CEZ urcă din nou pe podiumul Community Index, singura competiție din România dedicată proiectelor care contribuie la dezvoltarea comunităților locale

Campania care i-a racordat pe stakeholderii noștri la rețeaua de #energiepentrubine în lupta cu pandemia, cele 9 sisteme de panouri fotovoltaice care au adus inovația la liceele din Ucenic Electrician și din afara acestuia, proiectul care promovează unele dintre cele mai valoroase construcții din Oltenia și platforma care a oferit acces la educație digitalizată copiilor din medii defavorizate – premiate cu Gold Recognition în cadrul Community Index. 

Acestea au obținut distincții pentru următoarele 

categorii:

Emergency Relief COVID-19 – CEZ alimentează rețeaua sa de energie pentru bine;

Orașe sustenabile – Panouri fotovoltaice la 9 licee care pregătesc #GenerațiaViitorului;

Artă, Cultură și Tradiții – Cule în Lumină;

Educație: Tehnologie în școli – Promisiunea Verde. 

„Anul 2020 ne-a ancorat și mai mult în realitate, fapt dovedit de fiecare inițiativă premiată pentru impactul adus în comunitate. Am pus în operă proiecte tradiționale sau inițiative la început de drum în ritm alert, într-un context diferit, fără să ne pierdem substanța și optimismul. Le mulțumesc celor care și-au pus amprenta de bine în aceste proiecte și îi asigur că și 2021 ne rezervă ținte ambițioase.”, a declarat Angelica Barbu, Director Comunicare & Marketing CEZ România.

În 2020, Grupul CEZ în România a investit 4 175 898 LEI în proiecte de responsabilitate socială dedicate beneficiarilor din Argeș, Dolj, Gorj, Mehedinți, Vâlcea, Teleorman, Olt, Constanța, Caraș-Severin, Iași, Timiș. Direcțiile strategice de CSR (sănătate și wellbeing, educație, mediu și dezvoltarea locală) au fost completate de acțiuni constante care au avut rolul de a sprijini comunitatea locală și grupurile vulnerabile să depășească provocările pandemiei.

Community Index pune accent pe bune practici și proiecte strategice care se concentrează pe aspecte precum implicarea părților interesate sau măsurarea impactului pe termen mediu și lung.

Scorecard-ul este alcătuit pe baza a trei referințe internaționale considerate ca fiind printre cele mai importante din domeniu: The Business for Societal Impact Framework (a global standard in measuring and managing corporate community investment), International Finance Corporation - Strategic Community Investment Guide și GRI Sustainability Reporting Standards (GRI Standards).

Citit 1089 ori Ultima modificare Joi, 22 Iulie 2021 22:37

mica publicitate

citeste ziarul

dordorulet

editia de weekend

filme spirituale

media button

datina email add

Vremea pe 3 zile

Statistici

Afișări articole
920157

Autentificare