Marți, 26 Ianuarie 2021 08:26

CEZ Vânzare lansează un produs unic pe piața de energie din România

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
EZ Vânzare preia plata facturii la energie timp de până la 6 luni pentru clienții care se îmbolnăvesc cu virusul SARS-CoV-2 sau își pierd locul de muncă
 
CEZ Vânzare lansează un produs unic pe piața de energie din România, CEZ Confort Asigurat, care protejează consumatorii în caz de îmbolnăvire cu virusul SARS-CoV-2, pierderea locului de muncă sau în caz de avarii ale echipamentelor electrocasnice cauzate de fenomene electrice, pe lângă o serie de beneficii care asigură confortul în locuință. Pentru a răspunde nevoii de transparență și informare completă a clienților, CEZ Confort Asigurat este, probabil, și primul produs din piața românească de energie al cărui preț este comunicat cu toate taxele și tarifele reglementate incluse.
Prin noul produs de energie lansat de CEZ Vânzare pe piața liberalizată, clienții sunt asigurați din punct de vedere financiar în privința evenimentelor neprevăzute din viața lor, care pot afecta capacitatea de plată a facturilor de utilități. Asigurarea plății facturii la energie timp de până la 6 luni, prin indemnizații în valoare de 150 de lei pe lună, în cazul unor situații neprevăzute, precum și despăgubirea bunurilor electrocasnice în cazul daunelor cauzate de fenomene electrice cu până la 2.000 euro/an, reconfirmă rolul CEZ Vânzare de furnizor care este în permanență preocupat de nevoile clienților săi, un sprijin de nădejde și un partener de încredere.
 
„Misiunea noastră este să fim un partener de încredere pentru clienții noștri, iar CEZ Confort Asigurat este modul nostru concret de a da încredere în viitor clienților noștri. Este un produs ușor accesibil, care răspunde incertitudinilor momentului cu protecție financiară, este transparent privind costurile incluse și este un produs cu care clienții noștri își pot îndeplini propriile planuri. Desigur, lista de beneficii include și accesul simplu și ușor al clienților la serviciile pentru care optează”, a declarat Cornelia Szabo, CEO CEZ Vânzare.
 
Două tipuri de pachete, beneficii multiple, un preț total final cu toate taxele și tarifele incluse, cuprins între 0,636 și 0,695 lei/ kWh, în funcție de județul locului de consum și un abonament zilnic de doar 0,52 sau 0,62 lei.
 
cez 260121Produsul de energie CEZ Confort Asigurat este disponibil la nivel național, începând cu data de 22 ianuarie 2021, și poate fi contractat online, prin aplicația My CEZ, pe www.mycez.cezinfo.ro/cez-confort-asigurat/ sau în Centrele de Relații cu Clienții CEZ. 
 
În plus, este, probabil, pentru prima dată în România, când prețul unui produs de energie este comunicat cu toate componentele incluse. Valoarea acestora variază în funcție de județul în care se află locul de consum, fiind influențată de tarifele și taxele reglementate aplicabile, în vigoare la data emiterii facturii.
În funcție de riscurile pe care le asigură, produsul este disponibil în două variante: 
 
1) CEZ Confort Asigurat – Energie, asigurare de viață și șomaj și asigurare de protecție împotriva daunelor electrice, care acoperă:
 Riscul de incapacitate de muncă în urma îmbolnăvirii cu virusul SARS-CoV-2;
 Riscul de pierdere involuntară a locului de muncă;
 Riscul de spitalizare ca urmare a unui accident și ca urmare a îmbolnăvirii cu virusul SARS-CoV-2;
 Riscul de invaliditate permanentă totală din accident;
 Riscul de invaliditate temporară din accident;
 Riscul de avarie a bunurilor electrocasnice cauzată de fenomene electrice.
 
2) CEZ Confort Asigurat Plus – Energie, asigurare de viață și șomaj, asigurare de protecție împotriva daunelor electrice și, complementar, intervenții tehnice de urgență pentru acasă, în caz de avarii, care acoperă:
 Riscul de incapacitate de muncă în urma îmbolnăvirii cu virusul SARS-CoV-2;
 Riscul de pierdere involuntară a locului de muncă;
 Riscul de spitalizare ca urmare a unui accident și ca urmare a îmbolnăvirii cu virusul SARS-CoV-2;
 Riscul de invaliditate permanentă totală din accident;
 Riscul de invaliditate temporară din accident;
 Riscul de avarie a bunurilor electrocasnice cauzată de fenomene electrice;
 Intervenții în caz de avarii ale instalației sanitare de apă curentă;
 Intervenții în caz de avarii ale instalației electrice interioare.
 
Partenerii care vor sprijini CEZ Vânzare în acest demers sunt Marsh Broker de Asigurare - Reasigurare S.R.L – Groupama Asigurări (asigurare de viață și șomaj - șomaj involuntar, spitalizare din accident și ca urmare a îmbolnăvirii cu virusul SARS-CoV-2, incapacitate de muncă în urma îmbolnăvirii cu virusul SARS-CoV-2, invaliditate temporară sau permanentă din accident), WILLIS TOWERS WATSON ROMANIA Broker de Asigurare – Reasigurare și Allianz partners - AWP P&C SA (asigurare de protecție împotriva avariilor cauzate de fenomene electrice) și Pointer Systems România (asistență tehnică de urgență pentru casă, servicii de electrician și instalator).
Campania de comunicare CEZ Confort Asigurat a fost lansată astăzi, printr-un spot de prezentare produs, și poate fi urmărită pe www.cezinfo.ro, în contul My CEZ disponibil online, precum și pe App Store și Google Play, dar și pe canalele de social media CEZ România (Facebook, Youtube, Instagram, TikTok, Linkedin, Twitter), la TV și la radio Europa FM.
 
Citit 3594 ori Ultima modificare Marți, 26 Ianuarie 2021 08:36

mica publicitate

citeste ziarul

dordorulet

editia de weekend

filme spirituale

media button

datina email add

Vremea pe 3 zile

Statistici

Afișări articole
905688

Autentificare