Imprimă această pagină
Joi, 30 Septembrie 2021 07:54

De la 1 octombrie, Info Linia CEZ (0251 929) va fi disponibilă de luni până vineri între 08:00 – 20:00

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Începând cu 01 octombrie 2021, Info Linia CEZ (0251 929) va fi disponibilă de luni până vineri între 08:00 – 20:00 pentru informații comerciale și non-stop pentru anunțarea deranjamentelor
Mai mulți agenți call center vor fi la dispoziția clienților ca urmare a acestei modificări. Noul program al Info Liniei CEZ va duce automat la scurtarea timpului de așteptare pentru preluarea apelurilor clienților de către agenții call center și va crește rata de apeluri preluate. În cazul anunțării deranjamentelor, Info Linia CEZ va fi disponibilă non-stop.
În ceea ce priveşte comunicarea cu întreg portofoliul de clienţi CEZ Vânzare, reamintim canalele de comunicare puse la dispoziţie de furnizor:


 Portalul şi aplicaţia mobilă MY CEZ – mai multe informaţii despre funcţionalităţi puteţi găsi aici.
 Chatul cu un consultant CEZ Vânzare

Chatul online, implementat de furnizorul CEZ Vânzare pe website-ul https://www.cezinfo.ro/ este disponibil luni – vineri, în intervalul orar 08:00 – 20:00.

 Alte canale de comunicare:


- Completarea formularului de înregistrare al sesizărilor accesând https://bit.ly/3Cn6WOc
- Centrele de Relații cu Clienții CEZ Vânzare. Locația și programul acestora pot fi consultate AICI, iar pentru 0 timp de așteptare, furnizorul recomandă rezervarea online a vizitelor la https://www.cezinfo.ro/rezervare-online/.


cez301021Reamintim faptul că toți clienții CEZ Vânzare au în continuare la dispoziție aceleași canale de comunicare și posibilitatea de a opta online pentru o ofertă din piața liberă:
 direct la https://www.cezinfo.ro/liberalizare/
 pe www.cez.ro, accesând pop-up-ul Citește mai mult din mesajul automat, dedicat liberalizării
 prin accesarea secțiunii https://www.cezinfo.ro/produse/
CEZ Vânzare rămâne același furnizor de energie și gaze naturale de încredere, preocupat în permanență pentru a identifica cele mai potrivite soluții pentru clienții săi.
CEZ Vânzare își va continua angajamentele și parteneriatele, respectând clauzele contractuale și relația comercială cu clienții săi.

Citit 1059 ori
Super User

Articole recente - Super User