Marți, 29 Iunie 2021 00:02

Distribuţie Oltenia informează: echipele operatorului sunt în permanenţă în teren pentru remedierea incidentelor provocate de condiţiile meteo deosebite în judeţele Argeş, Dolj, Gorj, Mehedinţi, Olt, Teleorman şi Vâlcea

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Astăzi 26.06.2021, ora 10:00, judeţele Argeş, Dolj, Gorj, Mehedinţi, Olt, Teleorman şi Vâlcea se mențin sub incidenţa codului portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată, grindină și ploi abundente.

Încă de la începutul atenţionării meteo, ieri, 25.06.2021, operatorul de distribuţie a monitorizat starea reţelelor electrice afectate direct de evoluţia nefavorabilă a vremii şi a intervenit prompt în teren.

Pe fondul condiţiilor meteo nefavorabile, astăzi, la ora 08:00, la nivelul judeţelor din aria operaţională Distribuţie Oltenia, erau înregistrate următoarele deficienţe în alimentarea cu energie electrică care afectau parţial localitățile menţionate mai jos:

Judeţul Argeş – 50 de deranjamente individuale și localităţile Costești, Stolnici, Bârla și Căldăraru;
Județul Dolj – 29 de deranjamente individuale și localitățile Căciulatu, Robăneștii de Sus și Pârșani;
Judeţul Gorj – 10 deranjamente individuale;
Județul Mehedinți - 8 deranjamente individuale și localitățile Priboiești, Stejaru, Strehaia și Voloiac;
Județul Olt – 10 deranjamente individuale și localitățile Tatulești și Spineni;
Judeţul Teleorman – 30 de deranjamente individuale și localitățile Băbăița, Merișani, Comoara, Siliștea Mică și Rădoiești;
Judeţul Vâlcea – 10 deranjamente individuale.

Până la ora 10:00, operatorul de distribuție a reluat alimentarea cu energie electrică a localităților Costești – Argeș, Căciulatu – Dolj, Priboiești, Stejaru și Voloiac – Mehedinți, Băbăița, Merișani și Rădoiești – Teleorman.

61 de echipe operative ale Distribuţie Oltenia şi ale prestatorilor externi se află în continuare în teren în vederea remedierii deficiențelor electrice din localitățile afectate parțial: Tatulești și Spineni din județul Olt, Corcova, Șușița și Strehaia din județul Mehedinți, Salcia și Tudor Vladimirescu din județul Teleorman, Stolnici, Bârla și Căldăraru din județul Argeș, și Robăneștii de Sus și Pârșani din Dolj.

Este important de precizat că precipitaţiile însemnate cantitativ, viteza vântului și descărcările atmosferice din cursul nopții și în dimineața zilei au condus la deficiențe electrice trecătoare, copaci căzuți în rețea, izolatoare și conductoare rupte.
Operatorul Distribuţie Oltenia va continua să monitorizeze situaţia reţelelor electrice din aria sa operaţională, astfel încât disconfortul creat de evoluţia nefavorabilă a condiţiilor meteo să fie diminuat.

Reamintim faptul că semnalarea tuturor defecţiunilor în reteaua de distribuţie a energiei electrice din aria de operativitate Distribuţie Oltenia se poate face apelând numerele de telefon disponibile NON STOP pentru preluarea acestora:
0800 500 000 - număr de telefon gratuit în orice reţea;
0251 408 006, 0251 408 007, 0251 408 008 – numere de telefon cu tarif normal în reţeaua naţională.

Citit 942 ori

mica publicitate

citeste ziarul

dordorulet

editia de weekend

filme spirituale

media button

datina email add

Vremea pe 3 zile

Statistici

Afișări articole
903787

Autentificare