Joi, 20 Ianuarie 2022 17:49

Israel anunță că un spray nazal ELIMINĂ virusul cu 99% eficiență

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După realizarea în cursul anului trecut a mai multor studii de laborator în care se demonstrează o eficiență între 99% și 100% a sprayului nazal Taffix ™ în ceea ce privește blocarea și inactivarea coronavirusurilor SARS-CoV-2 inclusiv cele de tip Alfa, Beta si Delta, cercetătorii companiei Nasus Pharma au început încă din luna noiembrie a anului trecut studiul pentru varianta Omicron a SARS-CoV-2 iar rezultatele de pană acum sunt cele aşteptate. 

De altfel, după cum afirmă cercetătorii Nasus Pharma, rezultatele obţinute nu sunt surprinzătoare avand ȋn vedere ca Omicron este o versiune a variantei Beta a SARS-CoV-2 (Africa de Sud) iar tehnologia folosită pentru crearea Taffix ™ precum și de modul cum acesta inactivează și blochează virusurile respiratorii şi-a dovedit eficienţa asupra variantelor anterioare ale SARS-CoV-2. 

„Pe măsură ce noile variante provoacă o creștere mai mare și mai rapidă a infecțiilor în întreaga lume, există o nevoie urgentă de soluții care să permită reluarea activităților economice și sociale în siguranță. Dinamica în schimbare a virusului și apariția continuă a mutațiilor suplimentare reprezintă o provocare pentru sănătatea publică. Noile noastre date demonstrează că Taffix poate fi util în prevenirea răspândirii acestor noi variante, suplimentar celorlalte măsuri de protecție recomandate. Odată cu utilizarea în creștere la nivel global a Taffix, am învățat cât de important este o protecție suplimentară pentru a facilita revenirea în siguranță la o viață normală.” a declarat Udi GILBOA, Chairman of the Board Nasus Pharma Israel.

Citit 746 ori

mica publicitate

citeste ziarul

dordorulet

editia de weekend

filme spirituale

media button

datina email add

Vremea pe 3 zile

Statistici

Afișări articole
906108

Autentificare