Joi, 01 Iulie 2021 14:48

Programul Ucenic Electrician continuă!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Anunț important pentru elevii de gimnaziu: primul pas pentru înscrierea în programul Ucenic Electrician se face printr-un singur click, pe noua platformă www.ucenicelectrician.ro

Distribuție Oltenia lansează platforma www.ucenicelectrician.ro, cartea de vizită a proiectului cu același nume și invită tinerii să experimenteze meseria viitorului într-o nouă lumină, una digitală.

Pe lângă prezentarea tuturor oportunităților de formare și beneficiilor deja cunoscute, oferite de program, platforma include și un element de noutate, sub forma unei secțiuni care își propune să eficientizeze comunicarea cu potențialii candidați. Această facilitate reprezintă, astfel, un pas intermediar în contextul organizării procesului de înscriere în anul școlar 2021-2022, între 5-14 iulie, respectiv 30 iulie – 3 august 2021.

Noua platformă devine locul în care reunim o comunitate diversă, consolidată anual și formată din actualii, dar și viitorii protagoniști ai proiectului educațional Ucenic Electrician – elevi, mentori, profesori și parteneri din mediul ONG.

’’Platforma www.ucenicelectrician.ro deschide noi oportunități în interacțiunea cu tinerii pasionați de electricitate, prin conținut interactiv și informații pe înțelesul tuturor. Pentru că misiunea noastră rămâne aceea de a pregăti viitorii profesioniști din domeniu, am creat pentru ei o lume digitală, personalizată cu toate elementele necesare dezvoltării pentru o carieră de succes.’’, a declarat Eugen Butoarcă, Director Executiv Distribuție Oltenia.

Periodic, platforma va fi actualizată cu materiale utile și interactive, precum tutoriale sau tururi virtuale, va continua să prezinte poveștile autentice ale tinerilor înscriși și să transmită valorile care definesc un profesionist din domeniu. Cu fiecare nou capitol scris în proiect, aducem la realitate viziunea noastră asupra viitorului în energie.

Ucenic Electrician la doar un click distanță, în 7 județe

Prin extinderea programului în județul Olt, în parteneriat cu Liceul Tehnologic „Alexe Marin” Slatina, inima Distribuție Oltenia devine în sfârșit întreagă, reușind sa acopere toate locațiile în care operatorul își desfășoară activitatea și are nevoie de colegi noi.

Reamintim faptul că liceele partenere care pregătesc viitori angajați Distribuție Oltenia sunt:
 Liceul Astra Pitești
 Colegiul Tehnic Energetic Craiova
 Liceul Energetic Târgu Jiu
 Liceul Tehnologic Nr. 1 Alexandria
 Liceul de Transporturi Auto Drobeta-Turnu Severin
 Liceul Tehnologic Ferdinand I Râmnicu Vâlcea
 Liceul Tehnologic Alexe Marin Slatina

Completând câteva informații de bază pe link-ul următor: https://ucenicelectrician.ro/contact/, elevii de clasa a 8-a pot intra în comunitatea Ucenic Electrician optând pentru a primi mai multe detalii sau pentru a fi contactat de unul din liceele partenere.

Principalele beneficii și rezultate din proiectul Ucenic Electrician pot fi regăsite și pe website, în secțiunile dedicate www.ucenicelectrician.ro:

 un proces de formare care include dobândirea de cunoștințe solide din domeniu, teoretice și practice, pentru integrarea pe piața muncii și angajarea în Distribuție Oltenia, dar nu numai;
ateliere de dezvoltare personală, susținute de traineri specializați;
acces la echipamente moderne prin: laboratoare electrice cu aparatură performantă, tablete pentru a ramâne conectați la proiect sau la cursurile online, dar și echipament de protecție format din salopetă de lucru și cască;
stagii de practică în instalațiile Distribuție Oltenia;
burse lunare a câte 200 lei, acordate primilor 5 elevi din fiecare clasă, suplimentar față de sprijinul financiar oferit de către stat;
posibilitatea de a participa la un internship plătit, timp de 6 luni, după terminarea celor 3 ani de școală, în echipa Distribuție Oltenia sau la parteneri.

Citit 991 ori Ultima modificare Joi, 01 Iulie 2021 14:55

mica publicitate

citeste ziarul

dordorulet

editia de weekend

filme spirituale

media button

datina email add

Vremea pe 3 zile

Statistici

Afișări articole
905453

Autentificare