Vineri, 10 Mai 2019 03:00

Ajax - Tottenham 2-3 / Ce a făcut Pochettino după meci

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La Amsterdam, lacrimile au inundat „Johann Cruyf Arena”, după Ajax - Tottenham 2-3. Mauricio Pochettino a oferit imaginile serii, după returul din semifinalele Champions League.

La o jumătate de oră după fluierul final, antrenorul lui „Spurs” a revenit pe teren pentru a saluta fanii, care au fost ținuți o perioadă pe stadion, ca măsură de securitate. Argentinianul i-a salutat și i-a aplaudat pe suporterii care au venit tocmai din Anglia pentru a-și susține favoriții.

Apoi, Pochettino a dat tonul la urale. La golul lui Lucas Moura, din minutul 90+6, antrenorul lui „Spurs” pur și simplu s-a prăbușit în genunchi, pe teren, nemaiavând forța să alerge alături de elevii săi și să se bucure. Stors de puteri, argentinianul a izbucnit în lacrimi, după ce a pus fruntea pe gazon.

“Este incredibil. Este un sentiment extraordinar, le sunt atât de recunoscător acestor jucători care, din punctul meu de vedere, nu sunt eroi, sunt supereroi, nu renunţă niciodată, ambiţia lor a fost extraordinară şi vreau să îi felicit. Sunt foarte mândru că sunt antrenorul lor”, a spus Pochettino.

Mauricio Pochettino a deszăluit ce le-a spus la pauză jucătorilor săi, când Ajax conducea cu 2-0: “Acestea sunt cuvintele pe care le-am folosit cel mai mult: nu renunţaţi niciodată. Am crezut că putem înscrie. A fost puţin nedrept că la finalul primei reprize scorul era 2-0 pentru adversari, dar a doua repriză a fost extraordinară şi merităm pe deplin să fim în finală”.

Citit 1244 ori

mica publicitate

citeste ziarul

dordorulet

editia de weekend

filme spirituale

media button

datina email add

Vremea pe 3 zile

Statistici

Afișări articole
905771

Autentificare