Miercuri, 24 Aprilie 2019 03:00

CSM București și SCM Rm. Vâlcea au oferit o finală încântătoare

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

CSM București și SCM Rm. Vâlcea au oferit o finală de Cupa României încântătoare, scor 30-29 după prelungiri! Al patrulea meci al sezonului între cele două rivale, disputat de această dată pe teren neutru, la Bistrița, a stârnit iarăși aprige controverse și comentarii, la final.

Echipa patronată de Primăria Capitalei a câștigat cu 30-29 după prelungiri, la capătul celor 60 de minute de joc scorul fiind egal, 26-26. Pentru un spectator neutru, partida a fost o încântare, a avut dinamism, a avut spectacol, a avut tensiune, înverșunare, suspans. Pentru fanii celor două formații însă, meciul a avut și probleme. Și cine să fie în centrul atenției, dacă nu arbitrii?

Vom încerca să facem o analiză a ceea ce s-a întâmplat la Bistrița, într-un meci cu adevărat de Liga Campionilor, să vedem cât de mult a contat arbitrajul? A influențat sau nu rezultatul? Un lucru e cert, dacă Vâlcea ar fi câștigat, fanii CSM ar fi fost cei care îi arătau cu degetul pe arbitrii. Acum cei ai oltencelor se consideră nedreptățiți.

Bogdan Stark și Romeo Ștefan sunt doi dintre cei mai buni arbitri din România, dacă nu numărul 1 în acest moment. Ei au fluierat și ultima dispută dintre cele două echipe, încheiată la Rm. Vâlcea, tot cu victoria bucureștencelor. Și, culmea, cu același scor: 30-29. Atunci, au existat divergențe vizavi de ultimul gol.

Citit 1278 ori

mica publicitate

citeste ziarul

dordorulet

editia de weekend

filme spirituale

media button

datina email add

Vremea pe 3 zile

Statistici

Afișări articole
905884

Autentificare