Marți, 23 Aprilie 2019 03:00

Răzvan Lucescu e campion în Grecia

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

PAOK a câștigat titlul în Grecia, sub comanda lui Răzvan Lucescu. Este primul trofeu de campion pentru antrenorul român, iar tatăl său, Mircea Lucescu a dat din casă. Fostul selecționer al Turciei a povestit ce făcea fiul său când era mic și când și-a dat seama că acesta va deveni mare antrenor.

Meciul dintre Șahtior și Rapid, din Europa League, disputat în 2005 și câștigat de echipa lui Răzvan Lucescu, a fost cel care l-a făcut pe Mircea Lucescu să realizeze că fiul său va ajunge mare antrenor. Giuleștenii s-au impus atunci cu 1-0, pe terenul celor din Donețk. Lucescu senior a povestit ce făcea fiul său pe vremea când era copil.

”De când era copil, când se juca singur la o poartă, ore întregi, marcând goluri, îmi dădeam seama că pasiunea este atât de puternică încât, la un moment dat, va fi imposibil să n-o transforme.

Am crezut în el permanent, am crezut din momentul în care Rapid a câștigat acel meci cu Șahtior, la Donețk. Din momentul acela mi-am dat seama că reușește să motiveze propria lui echipă, jucătorii pe care-i are la dispoziție, că știe să-și creeze o asemenea relație cu jucătorii”, susține Mircea Lucescu.

Cel mai titrat antrenor român l-a descris pe tehnicianul celor de la PAOK și a lăudat ambiția pe care Răzvan Lucescu a avut-o.

”Îl știam ambițios, îl știam că-și dorește foarte mult să facă performanță, l-am văzut cum se pregătea pentru meseria asta și câtă pasiune, câtă dăruire, câtă atenție acorda acestei meserii. N-a fost dintre cei care i s-a pus în mână ceva deja făcut.

A construit el, pe unde a fost, echipe, jucători, performanțe. Acum este cel mai important moment pentru că este primul lui titlu de campion. S-a luptat de vreo două ori pe aici, prin țară, s-a mai luptat și în Qatar, dar de fiecare data a lăsat ceva în urma lui, chiar dacă nu a câștigat titlul de campion”, a mai spus Lucescu.

Citit 1162 ori

mica publicitate

citeste ziarul

dordorulet

editia de weekend

filme spirituale

media button

datina email add

Vremea pe 3 zile

Statistici

Afișări articole
903787

Autentificare