Miercuri, 08 Mai 2019 03:00

Simona Halep Madrid | Simo şi-a aflat posibila adversară, din turul trei, la Madrid

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Simona Halep Madrid | Campioana noastră joacă mâine, de la ora 13:00, în direct la Digi Sport 2, pentru un loc în turul trei de la Caja Magica, dar îşi ştie deja posibila adversară. Dacă trece de Konta, Simo o va înfrunta pe Viktoria Kuzmova.
Locul 46 mondial este într-o formă excelentă. După ce a trecut de Goerges în minimum de seturi, slovaca a învins-o luni seară şi pe Carla Suarez Navarro, scor 6-4, 7-6(2).

Simona Halep Madrid | Cine este Kuzmova
În vârstă de 20 de ani, Kuzmova e o jucătoare care nu are încă vreun titlu WTA, dar care a cucerit 14 trofee ITF.
A jucat finala finala la US Open, la junioare, fiind învinsă în 2016 de Kayla Day, scor 6-3, 6-2.
Are o singură victorie împotriva unei jucătoare de TOP 10. Chiar anul acesta, la Dubai, trecea de Kiki Bertens (locul 8 mondial la vremea respectivă), scor 6-2, 4-6, 7-6(6).
Kuzmova este posesoarea unui serviciu extrem de puternic. Luna trecută, WTA Insider a făcut un top al aşilor daţi în primele trei luni, iar slovaca se afla pe locul 5. Ea reuşise 94 de aşi în 13 partide, având o rată mai bună decât Kvitova sau Goerges, jucătoare cunoscute pentru serviciul puternic.
Totuşi, pe zgură, serviciul nu e o armă atât de redutabilă precum pe hard. Chiar şi asa, contra Carlei Suarez Navarro, slovaca a trimis 8 servicii direct câştigătoare.
Simona Halep şi Viktoria Kuzmova nu s-au mai întâlnit până acum.

Citit 1173 ori

mica publicitate

citeste ziarul

dordorulet

editia de weekend

filme spirituale

media button

datina email add

Vremea pe 3 zile

Statistici

Afișări articole
906380

Autentificare