08.03.2019

08.03.2019 (2)

Marius Budăi a declarat, miercuri, că decizia preşedintelui Klaus Iohannis de a retrimite la Parlament bugetul pe 2019 îl opreşte de la majorarea alocaţiilor pentru copii şi de la încheierea de convenţii cu angajatorii. Ministrul a spus că lipsa bugetului îl împiedică să gândească pe termen lung. 

Unul dintre cei mai buni antrenori din handbalul feminin românesc, Ion Milovan, a murit la vârsta de 70 de ani. El a fost antrenor timp de 40 de ani.Ion Milovan a fost unul dintre cele mai mari personalități ale sportului din hanbalul din Mehedinți, jucând între 1958 și 1973 la Dinamo București, Știința Bacău și alte cluburi din Orșova și Drobeta Turnu Severin.Din 1973 a devenit antrenor la CSS Drobeta Turnu Severin, unde a antrenat timp de 40 de ani, informează realitateademehedinti.net. Din anul 1973 a fost antrenor la CSȘ Drobeta Turnu Severin, unde, timp de aproximativ 40 de ani, a condus una dintre performantele secției de handbal feminin din România. De aici au plecat jucătoare cu nume sonore (Diana Puiu Lazăr, Gabriela Tănase, Florentina Trăistariu, Aneta Pârvuț Udriștioiu, Luana Șeitan).

Profesorul Ion Milovan a fost apreciat cu diploma de merit de către Comitetul Olimpic Român și Ministerul Tineretului și Sportului, fiind singurul antrenor emerit de sport din județul Mehedinți. Deși a fost antrenor de fete, Ion Milovan l-a dat handbalului românesc și pe Alexandru Buligan.

citeste ziarul

mica publicitate

cel mai harnic prmar

cel mai harnic viitor prmar

editia de weekend

filme spirituale

media button

datina email add

Vremea pe 3 zile

Statistici

Afișări articole
122481

Autentificare