640x90

Miercuri, 03 Aprilie 2019 03:00

Vasilescu, după ce soţului său i s-a luat permisul: E jenant pentru Poliţia Română să reacţioneze aşa

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Olguţa Vasilescu a declarat, luni, că este jenant pentru Poliţia Română să dea pe surse informaţia că i-a fost suspendat permisul de conducere lui Claudiu Manda, pentru că a condus cu viteză. Ea a precizat că era şi ea în maşină şi au plecat mai târziu din Craiova.

„În comuna Mihăileşti cred că era. A condus cu viteză. La 16.00 trebuia să fie în Parlament, pentru că el era preşedinte de şedinţă şi într-adevăr ne grăbeam. M-a deranjat un lucru că s-a dat asta pe surse. Putea poliţia română să dea comunicat. Nu a protestat nimeni. Am spus doar că ne grăbim şi că îi rugăm să redacteze mai repede procesul verbal. Presupun că ne-au recunoscut dacă au dat la toată presa pe surse. E jenant pentru Poliţia Română să reacţioneze aşa. Ori dai comunicat, ori nu dai nimic. Da aşa e. Am plecat mai târziu din Craiova şi soţul meu se grăbea să ajungă la şedinţa de plen a Senatului”, a afirmat Lia Olguţa Vasilescu, luni seară la România Tv. 

Reacţia fostului ministru al Muncii vine în contextul în care poliţiştii i-au suspendat permisul senatorului PSD Claudiu Manda pentru o perioadă de 90 de zile după ce parlamentarul a fost prins cu 125km/h în localitate, pe raza oraşului Mihăileşti din judeţul Giurgiu, au precizat pentru MEDIAFAX surse din Poliţie.

Parlamentarul a fost sancţionat cu 1.305 lei şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 90 de zile.

La rândul său, Senatorul PSD Claudiu Manda a declarat, pentru mediafax, că se grăbea să ajungă la Parlament, pentru că la ora 16.00 prezida şedinţa de plen a Senatului.

Sâmbătă a avut loc petrecerea de nuntă dată de Claudiu Manda şi Lia Olguţa Vasilescu, la care au participat sute de invitaţi, printre care şi mulţi lideri social democraţi. Petrecerea a avut loc într-un cort privat din comuna Işalniţa, judeţul Dolj, iar potrivit lui Claudiu Manda au fost 517 invitaţi.

Citit 419 ori Ultima modificare Marți, 02 Aprilie 2019 23:07