Marți, 16 Aprilie 2019 03:00

Tânăr fără permis din Corabia, urmărit cu focuri de armă de poliţiştii din Dolj

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Corabia, care se se afla sub control judiciar, fiindu-i stabilită interdicţia de a părăsi judeţul Olt, și nu avea nici permis de conducere, a fost urmărit în noaptea de sâmbătă spre duminică, de către polițiștii craiovenii după ce a refuzat să oprească la semnalul oamenilor legii. Poliţiştii au tras și focuri de armă, dar nici acestea nu l-au convins pe tânărul din Olt să oprească autoturismul. 

„În noaptea de 14/15 aprilie, poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova, împreună cu un jandarm din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova, în timp ce efectuau serviciul de patrulare pe strada Caracal, au observat un autoturism care, la vederea autospecialei de poliţie, a demarat în trombă în direcţia comunei Coşoveni.

Poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, fiind solicitat sprijinul unui alt echipaj de poliţie din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova, dar şi de pe traseul Craiova – Leu – Caracal, însă conducătorul autoturismului nu a oprit, continuându-şi deplasarea.
După ce conducătorul auto a fost somat, la ieşiea din comuna Leu, unul dintre poliţişti a executat șase focuri de avertisment în plan vertical, însă persoana de la volanul autoturismului nu a oprit”, a declarat Grădinaru. Abia în județul Olt, în orașul Corabia, șoferul a oprit mașina.

Citit 1376 ori
Mai multe din această categorie: Focare de varicelă în Olt »

mica publicitate

citeste ziarul

dordorulet

editia de weekend

filme spirituale

media button

datina email add

Vremea pe 3 zile

Statistici

Afișări articole
905724

Autentificare