Marți, 23 Aprilie 2019 03:00

Parcul acvatic de la Călimănești va fi inaugurat săptămâna aceasta

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

„Mirajul Oltului”, va fi, în sfârșit, dat în folosință. Președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a reușit ceea ce alții nu au fost în stare și anume să „reînvie” un proiect ce părea a fi pierdut pentru totdeauna. Piedici au fost multe, însă munca titanică depusă și perseverența au făcut ca acest proiect să fie realizat. Iar acum vâlcenii și turiștii vor putea să se bucure de un parc acvatic și un centru de relaxare modern în stațiunea Călimănești – Căciulata.

„Mirajul Oltului” va fi inaugurat săptămâna viitoare, mai precis joi, 25 aprilie 2019, iar după ce se va tăia panglica, parcul acvatic își va deschide porțile pentru primii turiști.

În ședința din 18 aprilie 2019, consilierii județeni au votat și tarifele pentru serviciile prestate. Tariful se percepe pe fiecare intrare. Nu este permisă ieşirea şi revenirea decât pentru o periodă de maximum 10 minute. Tariful de acces nu oferă garanţia disponibilităţii unui şezlong, acestea putând fi ocupate în limita locurilor disponibile. Biletele şi abonamentele sunt valabile nominal. Abonamentele sunt valabile 60 de zile calendaristice de la data cumpărării. Capacitatea maximă a Parcului Acvatic şi a Centrului de Relaxare Călimâneşti este de 300 locuri. În momentul în care această limită este atinsă, nu se mai pot elibera brăţări de acces. Toate tarifele sunt valabile în anul 2019, modificările care vor interveni în nivelul acestora va fi în funcţie de situaţiile/condiţiile concrete care intervin pe parcursul desfăşurării activităţii. Este interzis accesul copiilor sub 14 ani neînsoţiţi. Persoanele peste 14 ani îşi dovedesc vârsta prin documente justificative.

Citit 2121 ori

mica publicitate

citeste ziarul

dordorulet

editia de weekend

filme spirituale

media button

datina email add

Vremea pe 3 zile

Statistici

Afișări articole
906838

Autentificare