Joi, 07 Martie 2019 02:00

Animale fără adăpost / Aglomerație

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

1. O problema majora in localitatea, Drobeta-Turnu Severin, o reprezintă prezenta a numeroase animale fără adăpost. Acestea sunt maltratate și rănite, uneori chiar omorâte de către cetățenii acestei localități, in special copiii. In plus,accidentele rutiere sunt frecvente. Ele cauzează decesul unui număr mare de vietăți. Neatenția oamenilor este sursa acestor evenimente nefaste.Soluție : înființarea unui adăpost și a unui proiect de adopție.

2. O alta problema care intervine in viața oamenilor rămâne faptul ca in fiecare dimineața, străzile orașului sunt înfundate de aglomerație. In zilele noastre, e aproape imposibil sa găsești un taxi la începutul zilei. Astfel oamenii care nu dispun de automobile sunt obligați sa se trezească mai devreme pentru a avea suficient timp pentru a ajunge la serviciu sau școala.Soluția acestei probleme ar fi încurajarea mersului deoarece avem un oraș de mărime medie persoanelor care lucrează mai aproape de locuința lor.

Echipaj: Bobica Bianca, Drugă Briana, Gherghe Mihaela, Ghidel Corina; clasa a VIII- a A, Școala Gimnazială „Alice Voinescu”

Citit 677 ori Ultima modificare Vineri, 08 Martie 2019 23:10