Marți, 26 Martie 2019 02:00

Accident dramatic în Mehedinţi

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un şofer, care ar fi consumat alcool, şi-a băgat copiii în spital, dar şi pe un alt copil care se afla în alt autuoturism. Accidentul a avut loc pe DN6, din direcţia Drobeta Turnu Severin – Orşova, la km 361, la intrarea în Orşova, ieri seară în jurul orei 18:00.
Bărbatul, de 46 ani, din Vânju Mare se afla în maşină cu cei doi copii ai săi, de 3 şi 4 ani. La un moment dat, probabil şi din cauza vitezei, a pierdut controlul volanului şi a început să se rostogolească cu maşina. A lovit puternic un alt autoturism, condus regulamentar, dinspre Timişoara spre Drobeta Turnu Severin, de un bărbat de 48 ani din judeţul Gorj care fusese cu nepoţii la plimbare pe clisura Dunării. Autoturismul condus de bărbatul din Vânju Mare, oprindu-se ulterior într-un TIR.
În urma impactului, cei doi copii ai săi au fost răniţi şi transportaţi la spital, doar unul dintre ei rămânând internat în cele din urmă.Un băiat, de 14 ani, aflat în cel de-al doilea autoturism a ajuns şi el la spital.Poliţiştii au încercat să afle dacă şoferul vinovat a consumat alcool însă acesta nu a putut sufla în etilotest, aşa că i-au fost recoltate probe biologice. A fost deschis un dosar penal în acest caz.

Citit 1378 ori

mica publicitate

citeste ziarul

dordorulet

editia de weekend

filme spirituale

media button

datina email add

Vremea pe 3 zile

Statistici

Afișări articole
920067

Autentificare