Marți, 26 Martie 2019 02:00

Comună din Olt supravegheată video

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un sistem de camere de supraveghere urmează să fie instalat în comuna Brâncoveni, odată cu înlocuirea becurilor de iluminat din localitate.

Primarul comunei Brâncoveni, Ion Cheroiu, a declarat că a luat această iniţiativă pentru a creşte gradul de siguranţă din localitate.

„Avem un proiect pentru a schimba becurile de iluminat cu LED-uri. Sper să luăm finanţare prin GAL sau chiar de la bugetul local. În plus, după cum le-am spus şi consătenilor mei, mi-aş dori să instalăm camere video în toată comuna. Vrem să fim mai în siguranţă şi să avem posibilitatea, dacă s-ar întâmpla ceva, să identificăm eventualii autori. Vom lua aprobările necesare şi îi vom da drumul proiectului”, a afirmat Cheroiu.

În prezent, la nivelul comunei Brâncoveni, se desfăşoară lucrări de investiţii în valoare de peste 20 milioane lei, finanţate prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL). Cea mai recentă lucrare este înfiinţarea sistemului de alimentare cu apă a localităţii.

„La nivelul comunei comunei Brâncoveni, se derulează cinci proiecte foarte importante: Modernizare, reabilitare şi extindere Grădiniţa Văleni, în valoare de 640.000 lei şi efectuat în proporţie de 80%, Modernizare, reabilitare şi extindere Grădiniţa Mărgheni, în valoarea de 1.100.000 lei, realizată tot 80%, Reabilitare, modernizare şi extindere Dispensar Brâncoveni, în valoare de 6,4 milioane lei, 90% din lucrare fiind efectuată, se lucrează şi la drumuri, iar proiectul meu de suflet rămâne Prima înfiinţare a sistemului de alimentare cu apă, proiect demarat săptămâna trecută, în valoare de 12.700.000 lei, cu un termen de realizare de 12 luni”, a mai declarat Ion Cheroiu.

Citit 1346 ori

mica publicitate

citeste ziarul

dordorulet

editia de weekend

filme spirituale

media button

datina email add

Vremea pe 3 zile

Statistici

Afișări articole
906149

Autentificare