Marți, 10 Mai 2022 05:34

Poliția Română se dotează pentru ‘lupta corp la corp’!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliția Română a deschis o licitație pentru achiziționarea de bastoane telescopice. IGPR plănuiește să cumpere un număr maxim de 15.000 de bastoane telescopice.

Conform anunțului publicat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, ce a fost verificat de Bugetul.ro, valoarea estimată a licitației este de 3.600.000 de lei.

Licitația este în curs de desfășurare, anunțul privind achiziția de bastoane telescopice fiind publicat la finalul lunii aprilie, mai precis la 30.04.2022.

„Acord-cadru de furnizare 15.000 buc. Bastoane telescopice. Autoritatea contractantă va răspunde în mod clar și complet tuturor solicitărilor de clarificare/informațiilor suplimentare: 6 zile înainte de termenul limită stabilit pentru depunerea ofertelor. Numărul de zile până la care se pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor: 12.  Estimări ale cantităţilor minime şi maxime care ar putea fi solicitate: Cantitate Acord-cadru: Minim 1000 buc, maxim 15.000 buc. 

Cantitate estimată pentru un contract subsecvent: Minim 1000 buc. , maxim 7.500 buc.”, se precizează la descrierea succintă a licitației. La 2 ani de la ultima achiziție, făcută în mandatul fostului ministru de Interne, Marcel Vela, Inspectoratul General al Poliției Române are în plan o nouă achiziție de autospeciale.

Mai precis, săptămâna aceasta, la 5 mai, Poliția Română a deschis o licitație, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, pentru parafarea unui acord-cadru ce urmează a fi încheiat în vederea achiziționării a unui număr maxim de peste 1.800 de autovehicule, conform caietului de sarcini consultat de Bugetul.ro. Valoarea totală a licitației lansate de IGPR se ridică la 307.650.000 de lei. Trebuie făcută precizarea că aceasta este suma estimată a achiziției. Practic, dacă se vor achiziționa toate vehiculele, se va plăti această sumă.

Citit 900 ori

mica publicitate

citeste ziarul

dordorulet

editia de weekend

filme spirituale

media button

datina email add

Vremea pe 3 zile

Statistici

Afișări articole
925098

Autentificare