Marți, 23 Aprilie 2019 03:00

Proiectul „Profesorul meu preferat”

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primăria Caracal a lansat, luna trecută, un sondaj în rândul elevilor din toate unitățile de învățământ ale orașului pentru desemnarea celor mai buni profesori, nu doar pe linie profesională, ci și din punct de vedere al relațiilor cu cei pe care îi învață. Săptămâna trecută au apărut și rezultatele studiului.

„Educația este una dintre prioritățile strategice ale administraţiei publice locale caracalene, alături de susținerea investițiilor în infrastructură, tehnologie și creșterea calității vieții.

Şcoala este instituţia care participă într-un mod decisiv la educaţia generaţiilor tinere ale unei ţări, la transmiterea valorilor culturale şi morale, la construirea premiselor pentru noi schimbări sociale.

Și pentru că profesorii au nevoie uneori de o privire din exterior pentru a conştientiza importanţa şi influenţa mare pe care o au asupra tinerilor, Primăria municipiului Caracal a lansat luna trecută un proiect inedit.

«Profesorul meu preferat» a fost o competiție lansată ca o mică recunoaștere pe care o oferim profesorilor din municipiul Caracal, prin intermediul propriilor elevi.

Studiul realizat prin intermediul proiectului ,,Profesorul meu preferat” ne-a ajutat să identificăm valorile profesorului contemporan perfect, așa cum este el, azi, văzut şi dorit de către elev, iar rezultatele acestuia vor contribui pozitiv la îmbunătăţirea actului educaţional local”, a declarat primarul din Caracal, Liviu Radu.

Citit 1514 ori

mica publicitate

citeste ziarul

dordorulet

editia de weekend

filme spirituale

media button

datina email add

Vremea pe 3 zile

Statistici

Afișări articole
905620

Autentificare