Vineri, 17 Mai 2019 03:00

Scandal la Roma

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La Roma s-a creat un scandal imens, ca urmare a faptului că fanii nu aveau posibilitatea să îşi recupereze banii plătiţi pentru tichetele la meciurile de miercuri de la Foro Italico. Toată ziua a plouat, nedisputându-se încă vreo partidă.

Suporterii au aflat că nu vor primi banii înapoi și că tichetele nu vor putea fi folosite joi, anunță puntodebreak.com. Într-adevăr, în regulament nu există vreo politică de despăgubire în astfel de cazuri. În consecinţă, pe reţelele de socializare s-a creat o adevărată vâlvă, fanii revoltându-se.

Organizatorii s-au gândit, văzâd valul de nemulţumiri, să permită accesul celor cu biletele achiziţionate pentru azi la meciurile de joi, dar doar la cele disputate la primele ore. O variantă care era doar parţial menită să îi mulţumească pe suporteri, pentru că mulţi dintre ei joi vor fi la muncă sau nu vor mai putea ajunge la Foro Italico din alte motive.

În cele din urmă, oficialii au decis ca toată lumea să fie despăgubită, fanii trebuind să acceseze siteul oficial pentru a completa datele şi a-şi recupera banii aferenţi biletelor.

Citit 1508 ori

mica publicitate

citeste ziarul

dordorulet

editia de weekend

filme spirituale

media button

datina email add

Vremea pe 3 zile

Statistici

Afișări articole
906277

Autentificare