Prima pagină

Prima pagină (470)

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a fost azi, în direct la Digi 24, acolo unde a vorbit, printre altele, despre vaccinul împotriva coronavirusului. Acesta a spus când vom intra în posesia lui.

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri că purtarea măştii de protecţie va fi obligatorie în şcolile în care cursurile vor începe normal şi că toate unităţile de învăţământ trebuie dotate cu dezinfectanţi.

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a anunțat, referitor la începerea anului școlar, că au fost stabilite reguli pentru toate cele trei scenarii.

Ministerul Educației și Cercetării în parteneriat cu Televiziunea Română organizează programul de formare pentru cadrele didactice - „TeleȘcoala profesorilor”.

Anunț major pentru mii de români. Se dau banii înapoi. Cine poate lua 2400 de lei și ce trebuie să facă pentru a obține această sumă în cel mai scurt timp?

Șoferii ar putea să nu mai fie amendaţi de Poliţia Rutieră atunci când nu au asupra lor exemplarul original al poliţei RCA, în ciuda faptului că şi-au respectat obligaţia legală de încheiere a asigurării. Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) intenţionează în acest sens să modifice alin. (11) de la articolul 10 din cadrul Normei RCA nr.20/2017 care prevede acest lucru.

Pensiile românilor cresc începând cu 1 septembrie. Ministrul Muncii și Protecției Sociale, Violeta Alexandru a dat asigurări precum că pensiile vor crește începând cu 1 septembrie. Aceasta nu a precizat procentul de majorare, ci doar faptul că sunt mai multe scenarii luate în calcul.

Se pregătesc schimbări majore la învăţământul de gimnaziu. În noile planuri-cadru pregătite de Ministerul Educației s-ar putea aplica de luna viitoare variantele: fără note din toamnă la Religie, Muzică, Desen și Sport, sau eliminarea materiilor Educație tehnologică și Dezvoltare personală.

Monica Anisie, ministrul educației, a explicat miercuri seara că în cele trei scenarii care se vor aplica de la 14 septembrie, când vor reîncepe cursurile în învățământul preuniversitar, decizia unei eventuale suspendări a cursurilor din cauza situației epidemiologice este descentralizată la nivelul localităţii, fiind luată de unitatea de învăţământ împreună cu Inspectoratul Școlar, Direcţia de Sănătate Publică şi Comitetul local pentru Situaţii de Urgenţă.

Iohannis a promulgat legea care face referire la evidenţa persoanelor şi actele de identitate ale cetăţenilor români. Printre cele vizate de către legea respectivă se află și sistemul de carte de identitate electronică şi semnătura electronică.

Pagina 1 din 34

citeste ziarul

mica publicitate

cel mai harnic prmar

cel mai harnic viitor prmar

editia de weekend

filme spirituale

media button

datina email add

Vremea pe 3 zile

Statistici

Afișări articole
177899

Autentificare