Prima pagină

Prima pagină (567)

Miercuri, Comisia Europeană a venit cu o nouă listă de recomandări pentru statele membre, având în vedere că sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi iar riscul de infectare cu coronavirus devine din ce în ce mai ridicat. Potrivit Comisiei Europene, oamenii ar trebui sfătuiți să nu facă aceste lucruri.

Decizie majoră pentru toată România. Premierul Ludovic Orban doar ce a luat decizia. Se va întâmpla în curând, iar schimbările sunt majore. Premierul României, Ludovic Orban a vorbit despre modificarea Constituției și despre reformarea CCR. 

Alegerile din 6 decembrie vor fi la fel ca cele din 2016 prin scrutin de listă în baza Legii nr. 208 din 20 iulie 2015. Conform acesteia, numărul de parlamentari a fost redus, atât în ceea ce privește deputații, cât și senatorii.

Potrivit studiului, între anii 1993 şi 2018 se observă o creştere cu 9 puncte a Indicelui de Modernitate a României (IMR), de la 39 la 48, pe o scală de 100 puncte.

Joi, 26 Noiembrie 2020 00:00

Planul lui Cîțu pentru 2021

Reducerea salariilor bugetarilor sau a programului de muncă al acestora nu intră în vederea ministrului Finanțelor Publice, Florin Cîțu.

Potrivit unui oficial al Minsterului Educației, copiii s-ar putea întoarce la școală începând cu cel de-al doilea semestru al acestui an școlar, în funcție de evoluția situației epidemiologice.

Noul calendar al creşterii punctului de pensie. Pensionarii nu se vor putea bucura de majorări semnificative în 2021. A apărut noul calendar al creșterii punctului de pensie, iar după o serie de calcule sumare, veștile sunt triste. Sunt pierderi de sute de lei pe lună pentru toți pensionarii. Se pare că majorările promise pentru 2021 vor fi mult mai mici. Informația a fost confirmată inclusiv de reprezentanții ai Asociației Pensionarilor.

Actul normativ care reglementează sistemul garanție-returnare a fost pus în dezbatere publică de Ministerul Mediului. Potrivit acestuia se va institui o nouă taxă, pe ambalaj, ce va presupune creșterea prețurilor unor anumite produse.

Vineri, 20 Noiembrie 2020 00:00

Când se redeschid școlile în România?

Școlile din întreaga țară au trecut la învățământul online pentru a limita răspândirea coronavirusului, însă acestă decizie a stârnit un val de nemulțumiri în rândul elevilor, părinților dar și al profesorilor. În acest context, premierul Ludovic Orban vine cu noi vești privind redeschiderea instituțiilor de învățământ.

Ludovic Orban a spus clar! Premierul transmite un mesaj dur pentru toți românii, în actualul context pandemic cauzat de infamul COVID-19. Șeful de la Palatul Victoria a transmis ce suntem obligați să facem pentru a nu reveni la starea de urgență.

Pagina 1 din 41

citeste ziarul

mica publicitate

cel mai harnic prmar

cel mai harnic viitor prmar

editia de weekend

filme spirituale

media button

datina email add

Vremea pe 3 zile

Statistici

Afișări articole
227303

Autentificare