Miercuri, 03 Aprilie 2019 03:00

Cristian Voiculescu a fost împuternicit să preia comanda Inspectoratului de Poliție Olt

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Comisarul şef Cristian Voiculescu a fost împuternicit să preia, din nou, șefia Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, înlocuindu-l în funcție pe Ionuț Sârbu.

Cristian Voiculescu a fost împuternicit de IGPR să revină la șefia inspectoratului, pentru o perioadă de șase luni, începând cu data de sâmbătă, 30 martie.

El îl înlocuiește în funcție pe comisarul șef Ionuț Sârbu, care se afla la conducerea IPJ Olt din 2 aprilie 2018, când Voiculescu a trecut pe postul de adjunct.

Comisarul şef Cristian Voiculescu a mai ocupat funcţia de şef al Poliției Olt în perioada octombrie 2017 – aprilie 2018, după ce fostul șef al inspectoratului, Cătălin Florescu, a fost transferat la conducerea Şcolii de Poliție Slatina. Din 2 aprilie 2018, Voiculescu a preluat funcția de inspector șef adjunct al instituției, el susținând atunci și concursul pentru ocuparea funcției, dar nu l-a promovat, deși a fost singurul candidat.

Înainte de a ocupa funcții în vârful Poliției Olt, Cristian Voiculescu a lucrat în cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice.

Citit 1418 ori

mica publicitate

citeste ziarul

dordorulet

editia de weekend

filme spirituale

media button

datina email add

Vremea pe 3 zile

Statistici

Afișări articole
925077

Autentificare