Miercuri, 13 Februarie 2019 02:00

Un cetăţean străin este în stare gravă, după ce s-a bătut cu patru tineri într-un bar din Gorj

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un bărbat de 45 de ani, din Slovenia, este internat în stare gravă la Spitalul din Craiova, după ce, în noaptea de luni spre marţi, s-a bătut cu patru tineri într-un bar din comuna Drăguţeşti, judeţul GorjPoliţiştii din judeţul Gorj au intervenit, în noaptea de luni spre marţi, pentru a aplana un conflict într-un bar din comuna Drăguţeşti, judeţul Gorj, unde mai multe persoane s-au certat apoi s-au luat la bătaie.

După ce au consumat băuturi alcoolice, patru tineri cu vârste cuprinse între 23 şi 33 de ani, din localitate, s-au bătut cu un bărbat de 45 de ani, din Slovenia, care venise în România, în vizită, la familia iubitei lui.„În cursul nopţii a avut loc un conflict spontan între mai multe persoane, între care şi un cetăţean sloven, pe raza localităţii Drăguţeşti. Se efectuează cercetări pentru tentativă de omor”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Toţi cei cinci scandalagii au ajuns la Spitalul din Târgu-Jiu. Ulterior, slovenul a fost transferat la o unitate medicală, din Craiova, în stare critică.Ancheta este coordonată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalului Gorj.

Citit 144 ori